perjantai 25. elokuuta 2023

John Elway's Quarterback


Games Beaten:
383/709
Genre: Sports
Goal: Win a Single Match

Arvosana: 3/10
Vaikeusaste: 3/10

John Elway's Quarterback on peli, mitä olet odottanut! Meno on niin aitoa, että voit nähdä tilanteet kuin oikea pelinrakentaja. Voit syöttää palloa, juosta pallon perässä ja tehdä taklauksia.
Peli on nimetty pelinrakentajan mukaan kuka on voittanut kahdesti American Football Conferencen ja vuoden pelaaja palkinnon joten tämä on tehty jokaista muksua varten tai hieman vanhempaa tyyppiä joka on halunnut pelata pelejä kuin John Elway.

"Toivon, että nautit minun PELINRRAKENTAJA pelistä yhtä paljon kuin minä" -John Elway

Aikaisemmasta Amerikkalaisesta jalkapallosta on vierähtänyt tovi ja enhän minä enää kunnolla muistanut lajin sääntöjä :D Muisti palaa pätkittäin ja kyllähän perusteet sitten hetken pelailun jälkeen tuli mieleen.
Todella käppäinen peli, ehdottomasti sitä heikointa antia Rarelta. Kovat on mainospuheet ohjekirjassa, mutta ei niillä kovin pitkälle pötkitä.
Tavoitteena on voittaa vain yksi matsi yhtä joukkuetta vastaan. Mitään säätöjä ei voinut tehdä, ainoastaan joukkueen voi itse valita. Valitsin huvikseni Denverin koska pidän John Denverin musasta!
Neljänneksen pituudet ovat oikeiden sääntöjen mukaan 15 minuuttia, mutta kun kyse on Nintendo sekunneista, tässä aika juoksee huomattavasti nopeammin. Hieno homma, pääsipähän nopeammin eroon tästä pelistä.



Perinteiseen tyyliin alku oli melkoista koheltamista. Yritin testailla erilaisia hyökkäyskuvioita, mutta melkein mikään ei vaikuttanut hyvälle. Viimein löytyi kuvio "Bomb" -nimeltään.
Tässä kuviossa pallo heitetään suoraan takana olevalle pelaajalle joka sitten heittää pallon eteenpäin. Tämä kuvio toimi todella hyvin kun malttoi hetken odottaa, että ukot menevät paremmille paikoille.
Paras tilanne oli, kun hyökätessä vastustajan pelaajat syöksyivät minun pelaajastani ohi ja sai rauhassa juosta monta jaardia eteenpäin. Näin onnistuin tekemään muutamia Touchdowneja!
Touchdownin jälkeen pääsee vielä yrittämään potkumaalia ja tämä homma on ihan täysin tuurista kiinni. Vaikka painoi oikeaan suuntaan, pallo saattoi lähteä ihan mihin sattuu. Yhden potkumaalin onnistuin tekemään.





Puolustaminen oli hankalaa puuhaa. Vastustaja teki ovelia kuvioita ja pääsi lähelle maalialuettani. Pari kertaa otin resetin kun vastustaja meni pisteissä johtoon. 
Ensimmäinen neljännes meni yleensä maalittomana, kun ei vaan millään saanut palloa kuljetettua maaliin. Toinen neljännes alkaa onneksi samasta tilanteesta mihin edellinen päättyi ja tästä pääsi kätevästi jatkamaan siitä mihin jäi.
Läpi menneellä yrityksellä sain toisen neljänneksen alussa tehtyä Touchdownin ja onnistuneen potkumaalin! Ei tosin mennyt kauaa kun vastustaja rankaisi ja teki saman tempun :(
Puoliajan jälkeen peli alkaa taas keskilinjalta ja täytyi toistaa sama homma mitä teki ensimmäisessä neljänneksessä. Näin teinkin ja sain pallon kuljetettua lähelle vastustajan maalia, mutta en maaliin asti.
Viimeisen neljänneksen alussa sain tehtyä Touchdownin! Onnistuin vielä puolustamaan hyvin ja sain ihan neljänneksen loppuun hyvän maalintekotilanteen, mutta vastustaja puolusti liian ärhäkkäästi ja maali jäi haaveeksi.
Eipä tuolla mitään väliä ollut, voitin pelin 13-7 :)



Mitäänsanomaton ja turha peli, onneksi tähän tuhrautui aikaa vain noin tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti