torstai 11. toukokuuta 2023

Wheel of Fortune Junior Edition


Games Beaten:
374/709
Genre: Party
Goal: Win a Game (4 Rounds)

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 6/10

Mitä ihmettä, tämänhän piti olla joku lasten Onnenpyörä. Seitsemästä ikävuodesta ylöspäin...paskat sanon minä.
Tämä oli yhtä hankala kuin nuo vanhemmille tarkoitetut Onnenpyörät. Vahvasti epäilen, että seitsemänvuotiaat tai hieman siitä ylöspäin osaisivat veikata vastaukseksi "Damascus Syria" :D
Säännöt ovat samaa peruskauraa kuin muissakin Onnenpyörissä ainoana erona on, että kolmas kierros käydään ns. nopeuskierroksena. Tällä kierroksella ainoastaan tietokone pyöräyttää kerran onnenpyörää ja sen mukaan määräytyy konsonanttien arvo. 
Vokaaleja voi valita ilman maksamista. Hieman omituinen ja turha kierros, olisin mielummin pelannut kolme normaalia kierrosta.




Tätä peliä sai yllättävän monta kierrosta yrittää ennen kuin meni läpi koska sanojen hankaluus pääsi yllättämään täysin. Aina en edes selvinnyt finaaliin asti kun tietokonevastustajat arvailivat sanoja hyvään tahtiin.
Pääpalkintokierrokselle selviää vain eninten rahaa kerännyt pelaaja. Ennen arvaamista tehtävän alussa valitaan viisi konsonanttia ja yksi vokaali. Yleensä kävi niin huono tuuri, että vain muutama ruutu avautui ja oli lähes mahdotonta saada sanaa oikein. 
Tarpeeksi monta kierrosta kun tätä jaksoi jauhaa, niin viimein tuli tarpeeksi helppo sana ja oikeilla kirjainvalinnoilla aukesi monta ruutua! Sana oli niinkin helppo kuin "Santa Claus". Tässä oli mielestäni sitä lasten Onnenpyörään sopivaa matskua :D
Palkinnoksi tästä huikeasta arvauksesta sain matkan Disney Worldiin ja ilmeisesti hieman psykoottisen Mikki Hiiren hellään huomaan.




Ihan hauska näitä Onnenpyöriä on silloin tällöin pelailla, mutta Rare olisi voinut hieman miettiä tämänkin pelin vaikeustasoa. Varmaan aikoinaan nämä kaikki Wheel of Fortunet koodattu samaan saumaan ja sitten vain heitelty eri nimet peleille :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti