lauantai 27. marraskuuta 2021

Baseball Stars


Games Beaten:
307/709
Genre: Sports
Goal: Win a League Play Mode

Arvosana: 8/10
Vaikeusaste: 5/10

Golfin viheriöiltä näppärä siirtymä pesäpallon pariin!
Laadukkaampaa osastoa kyseisestä lajista, tätä peliä oli ilo pelata :)
Tavoitteena oli voittaa liigamestaruus. Tässä pystyi mukavasti säätämään kuinka monen vastustajan kanssa kamppailua käytiin. Kaikki joukkueet oli tehty selkeästi kieli poskella, sillä mukana oli mm. hirviöitä ja ninjoja :D
Asetuksista pystyi säätämään kuinka monta matsia täytyi kunkin joukkueen kanssa pelata. Jos valitsi vain yhden vastustajan, tässä tapauksessa matsien minimimäärä oli kolme kappaletta.
Tällä kertaa en jaksanut alkaa pelaamaan mitään megaturnausta, sillä niitä on jo ollut ja tulee olemaan Bases Loadedin kanssa ihan tarpeeksi. Valitsinkin sitten vain yhden vastustajan ja tämän kolmen matsin asetuksen.
Aluksi vähän testailin erilaisia joukkueita ja vastustajia jotta paras kombo löytyisi. Testailun jälkeen päädyin Ninja Blacksoxiin ja vastustajaksi valkkautui Lovely Ladies. En tiedä oliko näillä joukkueilla niin suuria eroa vai oli kyseessä vain plasebo -ilmiö.
Pelissä olisi voinut halutessaan luoda oman joukkueen säätäen kaikenmaailman arvoja, mutta tähän ei ollut mitään kiinnostusta joten täysin valmiilla joukkueella mentiin.



Pelihän toimi oikein näppärästi kaikilta osa-alueiltaan. Aluksi oli vaikeuksia saada tehtyä juoksuja kun ei ollut lyönnin ajoitus hallussa. Lyömiseen ja syöttämiseenkin oli panostettu, sillä hahmoja pystyi liikuttamaan todella vapaasti. 
Tämä näkyi etenkin lyöntipuolella, sillä hahmoa pystyi liikuttamaan vielä kun syöttäjä oli heittänyt pallon matkaan.
Vastustajan syöttäjät olivat aika pirullisia kavereita sillä ne tykkäsi heittää paljon laittomia. Tätäkin hommaa oppi onneksi tulkitsemaan ja ei tullut turhaan laittomiin lyötyä.
Jos pallon onnistui lyömään todella korkealle, vastustajan pelaajat ottivat siitä kopin todella isolla prosentilla. Toisinpäin homma oli hankalampaa kun välillä ei edes nähnyt omia pelaajia kun kamera oli lukittu pallon liikkeiden mukaan ja tilanteet oli vielä melko läheltä kuvattuja. 
Kunnareiden lyöminen oli harvinaista herkkua. Vaikka palloon osuikin todella hienosti, harvemmin se jaksoi ihan yleisöön asti lentää. Onneksi näitä tuli muutama kappale ja vielä ratkaisevissa matseissa!




Alkuun otti todella koville, että voitti edes yhden matsin. Melko nopeasti resetti lauloi jos meni vähänkään huonosti. Jotenkin tuntui, että viidennen vuoroparin paikkeilla vastustaja sai jonkun ihme buustin ja alkoi pelaamaan paremmin.
Tämäkin oli mitä luultavimmin plaseboa. Viimein onnistuin ensimmäisen matsin voittamaan! Pelissä on patterimuisti, joten luultavasti olisi voinut toisessakin matsissa resetoida ilman, että menettää ensimmäisen matsin tuloksen.
Tähän ei kuitenkaan tarvinnut ryhtyä sillä kaksi seuraavaa matsia menikin sitten ensimmäisillä yrityksillä läpi. Kai sitä hieman oppi pelaamaan!
Viimeisen matsin kohdalla häviö oli todella tarkalla. En tiedä olisiko tällä ollut mitään väliä, sillä olin kuitenkin voittanut kaksi ensimmäistä matsia. Aluksi luulinkin, että homma loppuu tuon toisen matsin voittoon, mutta ilmeisesti muodollisuuden vuoksi täytyi pelata kaikki kolme matsia.
Vastustaja tykitti hyvin matsin alkupuolella muutaman juoksun. Itsellä homma oli tiukemmassa ja sainkin tasoittavan juoksun vasta kahdeksannessa vuoroparissa.
Ottelu meni oikein ylimääräiselle vuoroparille, mutta sen enempää ei tarvinnut jatkoaikaa pelailla sillä sain tehtyä yhden juoksun ja pidettyä vastustajan tilin tyhjänä. Viimeisen matsin voitto irtosikin tuloksella 3-2.




Ei tästä liiemmin huonoa sanottavaa ole, laadulla tehty pesäpallo. Jos laji kiinnostaa niin suosittelen testaamaan vaikka pidemmänkin turnauksen muodossa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti