tiistai 30. marraskuuta 2021

Baseball Stars II


Games Beaten:
308/709
Genre: Sports
Goal: Win a League Play Mode

Arvosana: 9/10
Vaikeusaste: 5/10

Päätimpä pelata tämän jatko-osan saman tien putkeen kun ensimmäinen osa oli niin hyvä.
Taso pysyy tämän pelin kanssa erittäin kovana, jopa piirun verran parempana kuin ensimmäisessä Baseball Starsissa.
Pelillisesti tämä ei juurikaan eroa edeltäjästään, taitaa olla sama pelimoottorikin kyseessä pienillä parannuksilla. Ensimmäisen pelin tyyliin, tässäkin piti voittaa liigamestaruus.
Täysin samoilla asetuksilla homman pystyi hoitamaan ja valitsinkin jälleen vain yhden vastustajan ja kolmen matsin turnauksen.



Jotta jotain eroa ensimmäiseen osaan olisi, tähän on laitettu pelikentän valitsemismahdollisuus. Valittavana oli neljä ja ne erosivat vain visuaalisesti. Ei mitään kovin erikoista, mutta ihan kiva lisä!
Toisena muutoksena huomasin pallon kiinniottajan räpylän lyöntialustan alareunassa. Tästä olisi ilmeisesti pitänyt katsoa mihin pallo tulee lentämään, mutta minusta helpompaa oli seurata syöttäjää ja palloa.
Meni jotenkin silmät solmuun jos yritti katsoa räpylää ja syöttäjää samanaikaisesti.
Tietokonevastustajan palloon lyömistä oli hieman paranneltu eikä pelaajat lyöneet läheskään niin usein älyttömiä päätyyn asti kulkevia nopeita lyöntejä. Koppien nappaaminen oli pysynyt lähestulkoon samana, hyvin tarkkaa työskentelyä vastustajalta!
Kunnareidenkin prosentuaalista mahdollisuutta oltiin ilmeisesti hieman pienennetty vaikka niiden saaminen oli jo hankalaa ensimmäisessä pelissä. Taisin huimat kaksi saada kokonaisuudessaan.




Tässä ei ollutkaan ihan niin paljoa hupijoukkueita kuin ensimmäisessä osassa. Tosin, mistä minä tietäisin vaikka jokin huvittavalta kuulostava joukkue olisikin ihan legit pesisjoukkue :D Tähän huimaan liigaturnaukseen valitsin Los Angeles Superstarsin ja vastustajana toimi Miami Pirates.
Homma lähti ihan kivasti liikkeelle ja ensimmäisen matsin voitto tuli suhteellisen helposti. Toinen matsi ei mennytkään ihan niin näppärästi ja hävisin muutaman juoksun erolla. Jotenkaan ei lähtenyt juoksut yhtään tässä toisessa matsissa. Tilanne oli siis kutkuttavasti tasan.
Viimeisen ja näin ollen ratkaisevan matsin kanssa saikin sitten hieman taistella. Oli todella lähellä, että olisin voittanut heti kättelyyn parilla juoksulla, mutta vastustaja onnistui tekemään hyvän tasoittavan vuoroparin ja tämän jälkeen meni vielä juoksulla edelle. Vuoroparit kävivät vähiin ja oli pakko viheltää peli poikki resetin avulla.
Tässä on myös sisäänrakennettu patterimuisti ja resetillä pääsee kokeilemaan viimeistä matsia uudelleen ilman, että tarvitsee pelata kahta edellistä. Ihan näppärää.
Toinen yritys meni myös mönkään ja resetti lauloi jo hyvin alussa peliä. Ei kun uutta putkeen vaan :)
Kolmannella yrityksellä onnistuin viimeisen matsin voittamaan, tosin ainoastaan kahden juoksun voimin :D Yli puolen välin mentiin nollapelillä kunnes onnistuin saamaan kunnarin, kyllä maistui!
Vielä lopun kuumottelut, että onnistuin pitämään vastustajan pistesaldon nollissa. Sehän onnistuikin kivasti ja viimeinen lyönti oli todella korkea jonka sai helposti napattua kiinni. La Superstars on mestari!




Todella hyvä peli, suositukset tällekin! Vaikka ensimmäinen osa vaikutti jo hyvältä, tämä vei kyllä pidemmän korren pienien muutosten ansiosta.
Luulen, että tästä ei NESin pesapallopelit parane :) Ainut huono puoli tässä on, että jäljellä olevat pesäpallot ovat luultavasti huomattavasti nihkempiä pelejä... :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti