keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Stinger


Games Beaten: 147/709
Genre: Shoot 'em up
Goal: Kill the Snake (Stage 7)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 5/10

Tän on pakko olla joku TwinBeen jatko-osa tai vastaava, niin paljon oli samankaltaisuuksia. Piracartilta tuli TwinBeetä pelattua aika paljonkin, hauska peli!Hauska peli se oli tämäkin :)

Alussa jonkin professorin alus tuhotaan ja proffa kaapataan avaruusaluksen kyytiin. Hänet pitää luonnollisesti lähteä pelastamaan.

Seitsemän kenttää, osa on sivulta päin kuvattuja ja osa ylhäältä päin. Aluksi näytti että joka toinen kenttä on sivulta ja joka toinen ylhäältä päin kuvattu mutta sitten tuli kolme ylhäältä päin kuvattua kenttää putkeen niin se siitä logiikasta.


Peliä helpotti melkoisesti että tässä oli loputtomat continuet, huh.

Eli omituisella aluksella millä on kädet ammutaan vaikka minkälaisia vihollisia.
Tekijöillä ollut aika vilkas mielikuvitus tämän kanssa sillä vihollisina on vinyylilevyjä, silitysrautoja, tuulettimia, kenkiä, sirkkelinteriä ja paljon muuta.


Alus ampuu kahdenlaisia kuteja; suoraan meneviä joilla tuhotaan lentävät viholliset ja roikkuja joilla ammutaan maassa olevat. Roikuilla kannattaa yrittää osua myös muuhun roinaan sillä niistä voi tulla hyviä power upeja.

Pilviä ampumalla sen sisältä ilmestyy kello. Kelloa kun ampuu niin se vaihtaa väriä. Tietyt värit antavat erilaisia hyödykkeitä.
Voi tulla vaikka kuolemattomuus, suojakilpi tai paremmat ammukset.
Tämä homma meni kyllä aika kiville sillä kelloja piti ampua melko paljon parempien hyödykkeiden saamiseksi. Ruutu oli usein täynnä vihollisia ja niiden ammuksia joten ei kerinnyt kelloon keskittyä ja se tippui ruudun alareunasta ulos.

Tämä meni mukavan leppoisasti kuudenteen kenttään asti. Kentät suht mukavia ja hyvien power upien avulla ei ollut ongelmia. Pomotkin olivat melkoisen helppoja.


Kuudes kenttä iski sitten vasten kasvoja kun märkä rätti. Meni varmaan tämän kanssa yhtä pitkään kun muiden kenttien kanssa yhteensä :D Vihollisia on ihan älyttömästi ja pomo suhteellisen hankala.
Onneksi kentän alusta löytyi Spread -power up joka helpotti huomattavasti etenemistä. Sain vielä tuurilla kellosta suojakilven alukseen ja pääsin pomolle tämän varustemäärän kanssa. Sehän meni sitten ihan leikiten läpi.
Kentässä ei ollut kuolemiselle varaa yhtään. Kun Spreadin menetti, pystyi heittämään kentän läpäisylle hyvästit.

Viimeinen kenttä menikin ensimmäisellä yrityksellä ja viimeinen pomo oli naurettavan helppo. Se ei edes ampunut mitään, jahtasi vain. Hetken leikki piirileikkiä kärmeksen kanssa ja peli oli siinä, proffa pelastettu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti