torstai 31. lokakuuta 2019

Battletoads & Double Dragon: The Ultimate Team


Games Beaten: 137/709
Genre: Beat 'em up
Goal: Defeat the Dark Queen (Level 7)

Arvosana: 9/10
Vaikeusaste: 4/10

Paha Dark Queen punoo taas juoniaan ja Battletoadsien pitää estää ne. Mukaan joukkoon on saatu Double Dragon -tiimi Bimmy ja Jimmy!Valittavana on siis viisi erilaista hahmoa. Nyt pystyy pelaamaan myös Pimplellä joka piti pelastaa Battletoadsissa Dark Queenin kynsistä.

Itse valitsin hahmoksi Rashin, tuttu ja turvallinen hahmo 8)

Ihan tarkkaa muistikuvaa ei minulla ole, että olisinko tämän aikaisemmin läpäissyt. Joka tapauksessa olen tätä kuitenkin pelaillut johonkin pisteeseen asti.

Tämä on periaatteessa Battletoadsin jatko-osa, huomattavasti vain enemmän ukkojen mätkintää kuin tiukkoja ajelukohtia. Trial 'n erroriakin oli suhteellisen maltillisesti.


Muistelin että tämä olisi ollut jokseenkin haastava, jopa yhtä vaikea kuin Battletoads.
No, ei ollut :D Tää oli melkoisen helppo, kolmannella yrityksellä läpi.

Voi olla että monivuotisella Battletoadsin pelailulla on jotain tekemistä asian kanssa.

Peli itsessään on suhteellisen lyhyt, olisin kaivannut vähintään saman verran kenttiä kuin Battletoadsissa eli 12 kipaletta. Tässä niitä oli kuitenkin vain seitsemän.
Kentät olivat vielä melkoisen lyhyitä. Kaksi viimeistä kenttää oli vain muutaman ruudun mittaisia jonka jälkeen joutui jo pahista pistämään nekkuun.


Kentissä oli kyllä mukavasti vaihtelua. Yksi ajelupätkäkin oltiin mukaan laitettu toiseen kenttään, mutta ei sitä voi verrata millään tavalla Turbo Tunnelin pulssia nostattavaan ajeluun.
Muutama hassu este ja vauhtikin oli puolet hitaampi kuin Turbo Tunnelissa.

Neljäs kenttä oli kyllä outo ilmestys. Solar Jetman -tyylisellä aluksella ammutaan meteoriitteja, pommeja ja ufoja.
Olisi hauska tietää että miten tekijät olivat päätyneet tälläiseen ratkaisuun.
Tämä vaati totuttelua. Solar Jetman ei ole millään tavalla tuttu peli itselle ja kohteisiin osuminen oli vaikeaa. Etenkin kahteen viimeiseen ufoon, olivat todella nopeita!


Ampumisnappia pohjassa painamalla sai ammuttua ohjuksen joka piti lukita kohteen päälle jotta se osuisi. Nopeisiin kohteisiin tätä ei voinut käyttää kun ei kerinnyt lukita, mutta esimerkiksi pomotaistelussa tämä oli oikein hyödyllinen kun ei tarvinnut mennä tulilinjalle ampumaan.

Ensimmäisessä ja viimeisessä kentässä oli vihollisina pallojen päässä roikkuva hanska. Tästä tuli mieleen Nightmare on Elmstreetin Freddyn yksi muoto :P Raren peli tämäkin.

Tästä pelistä oltiin mukavasti saatu karsittua ne pienet bugit joita edeltäjässään oli.
Myös hahmojen liikuttelu oli täysin samanlaista kuin Battetoadsissa ja sama tyydytys on mukana kun iskee vihollisesta paskat pihalle :)

Dark Queen taistelu oli parempi tässä kuin 'toadsissa, hieman monipuolisuutta löytyi.
Taistelun aikana jokin masiina heitteli jatkuvasti energiaa, lisäreitä ja kuolemattomuuspillereitä. Helpotti huomattavasti varsinkin tuo kuolemattomuus!


Suosittelen testaamaan tätä jos Battletoads tuntuu ylitsepääsemättömältä. Suhteellisen helpot ja lyhyet kentät, lisäreitä tulee mukavasti ja 3 continueta. Pomotkin oppii aika nopeasti :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti