tiistai 13. elokuuta 2024

Vegas Dream


Games Beaten:
432/709
Genre: Sports
Goal: Get $10,000,000 (Unlocks Credits)

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 2/10

Seuraavaksi matka johti Vegasiin tavoittelemaan rikkauksia uhkapelien merkeissä. Tavoitteena on haalia kasaan kymmenen miljoonaa dollaria joka aluksi kuulosti todella hurjalta summalta.
Pelistä löytyi kuitenkin pieni porsaanreikä jonka avulla rikkauksiin käsiin pääseminen olikin melko helppo juttu.

Peli sisältää neljä erilaista uhkapelimuotoa jotka ovat blackjack, ruletti, slot machine ja keno. Pohjakassana on 700 dollaria joten pitkä matka on maagiseen kymmeneen miljoonaan.
Aloitin huvikseni kenosta joka on hieman loton tyylinen peli, missä pelaaja yrittää arvata koneen arpomat numerot. Tässä sai valita 20:tä numeroa 80:nen numeron joukosta. Numeroiden valinnan jälkeen valittiin panos ja sitten vain toivoi, että numerot osuisivat kohdalleen. Harvemmin muutamaa numeroa enempää osui ja voittosummat jäivät todella pieniksi.
Seuraavaksi kokeilin slot machinea, josko sen kanssa olisi parempi onni. Eipä ollut ja kone söi rahat alta aikayksikön. Halutessaan koneesta pystyi lukitsemaan kolme riviä parempien voittojen toivossa, mutta tuuri ei parantunut oikeastaan ollenkaan - rahat menivät vain entistä nopeammin.
Rahankeräyksen keskeyttää välillä jokin tapahtuma kuten muukalainen kuka tarvitsee rahaa tai jokin mystinen puhelinsoittaja. Näistä sai välillä ihan hyvän summan rahaa itselleen jos valitsi oikean vaihtoehdon. Muukalaiselle menetin muutamaan otteeseen 200 dollaria kun hän paljastui huijariksi.
Parhaimman summan sain isoisältä joka oli huimat 5000 dollaria! Eipä rahat kauaa taskunpohjalla poltelleet, sillä slot machine imaisi kaiken kitaansa. Jos rahat loppuvat kesken saa vielä yhden mahdollisuuden pyöräyttää erikoista slot machinea ja jos rullat osuvat kohdilleen, saa peliä jatkaa sadan dollarin turvin.
Näin kävikin ja peli jatkui. Ei mennyt kauaa kun taas rahat olivat lopussa ja tällä kertaa slot machine ei ollut armollinen - Game Over -teksti komeili ruudulla.




Tästä en lannistunut vaan lähdin seuraavaksi kokeilemaan rulettia. Muutamat nappulat laitoin pöytään ja annoin ruletin pyöriä. Jälleen voitot jäivät todella vähäisiksi ja aloin hieman turhautua. Ruletti sivuun ja siirryin blackjackin pariin.
Ideana tässä korttipelissä on, että läiskitään kortteja yksitellen ja tavoitteena saada mahdollisimman lähelle numeroa 21, mutta ei yli. Kortteja saa läiskiä pöytään ja lopettaa missä kohdassa hyvänsä ja toivoa, että jakaja jää alempiin pisteisiin tai menee maagisen 21 pisteen rajan yli.
Olen itse pelannut vain venttiä joka on hieman samantyylinen peli. Hieman hämäsi, kun tässä kaikki kuvakortit ovat kympin arvoisia. Äkkiä kuitenkin asiaan tottui :)
Tässä on huomattavasti paremmat voittomahdollisuudet kuin muissa peleissä ja keskityinkin pelkästään kortin läiskimiseen. Aikani läiskittyä ja pikkuvoittoja napanneena muistin, että pelissähän on jatkomahdollisuus. Tämä antoi oivan tilaisuuden kokeilla vanhaa kunnon savescummausta.
Kaikki rahat kerralla pöytään ja toivoo, että tulee voitto. Voiton jälkeen salasana muistiin ja jos kaikki rahat menee seuraavassa jaossa, resetin kautta syöttämään salasanaa ja yrittämään uudelleen. 
Ehkä hieman halpamainen tapa, mutta en oikein muuten tiedä miten tuon tavoiterahamäärän olisi muuten saanut kun peli pohjautuu näin paljon tuuriin. Totuuden nimissä en edes joutunut kovin montaa kertaa salasanaa syöttämään, sillä tuuriakin oli mukana.
Tämän blackjackin avustuksella peli oli noin tunnissa läpi. Koska aina syötin kaikki rahat kerralla pöytään, kertautuivat ne melko nopeasti. Ei kaukaakaan kun minulla oli jo useampi miljoona kasassa.




Kun tuo kymmenen miljoonan raja ylittyi, jakaja onnitteli ja peli päättyi siihen. Loppukuvissa oli kunnon äijäsikailua mikä kyllä hymyilytti - kaikkea sitä on pitänyt peliin laittaa :D
Ihan hauska tämä oli niin kauan kun sitä kesti. Ehkäpä RNG -kiristintä olisi pitänyt vähän löysätä muissa uhkapeleissä, sillä ne olivat aivan mahdottomia ja turhia. Toki savescummauksella niidenkin avulla olisi pelin päässyt läpi, mutta se olisi vienyt ikuisuuden.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti