tiistai 15. marraskuuta 2022

Caesars Palace


Games Beaten:
342/709
Genre: Sports
Goal: Cash Out $140,000

Arvosana: 4/10
Vaikeusaste: 2/10

Tällä kertaa lähdin Las Vegasiin tuhlaamaan rahoja uhkapeleihin Caesars Palace kasinolle! Oikeastaan rahojen tuhlaaminen on hieman häilyvä käsite kun on tälläisestä mestariteoksesta kyse.
Peli on todella laiskasti koodattu ja sen pystyi rikkomaan useammalla eri tavalla. 
Tavoitteena tässä on kerätä 140 000 dollaria jotta saa palkinnoksi parhaimman urheiluauton. Rahaa keräillään erilaisten uhkapelien merkeissä.
Löytyy pokeri, peliautomaatteja, ruletti, blackjack ja onnenpyörä. Itse voi valita, mitä uhkapeliä haluaa pelata ja esimerkiksi peliautomaateissa on eriarvoisia koneita jos ei halua kaikkia rahoja menettää saman tien.



Vaikka tiesin, että tässä pystyi juustoilemaan rahaa helpolla tavalla, kävin silti testaamassa kaikki uhkapelit läpi.
Tuntui, että peliautomaatit antoivat todella nihkeästi voittoja. Jos tämän olisi pelannut ns. normaalisti, olisi ollut tuskallinen tie haluttuun 140 000 dollariin.
Pokeri ja blackjack sentään antoivat hieman paremmalla prosentilla voittoja, mutta pikkurahoista puhuttiin kun oli meikäläisen pelaamisesta kyse.






Aikoinaan satuin katselemaan kun NES-Retku pelaili tätä ja hän keksi aivan mahtavan juustoilun rulettiin. Ruletin idea on, että laitetaan yksi tai maksimissaan kahdeksan pelimerkkiä pelipöydällä näkyvien numeroiden päälle ja ruletilla arvotaan oikea numero. Kaikki pelimerkit pystyi laittamaan yhden numeron päälle tai ne pystyi halutessaan ripottelemaan useampaan numeroon. 
Pelintekijät olivat niin laiskoja, että eivät koodanneet arvottavia numeroita täysin randomiksi, vaan ne alkoivat looppaamaan jossain kohtaa. Numerot vaan ylös Notepadiin ja odottelemaan kun looppaus tapahtuu. Tätä koitin aluksi, mutta en saanut hommaa toimimaan ihan niin nopeasti kuin Retku. Yritin vielä viimeiseen asti saada numeroita looppaamaan, mutta kello rupesi näyttämään nukkumaanmenoaikaa, joten oli pakko lopettaa.
Ennen seuraavaa yritystä kävin huvikseni katselemassa TMR:n läpäisyä ja siitä löytyi vielä parempi tapa kerätä rahaa. Retkun tavoin TMR keksi tämän hienon glitchin ihan itse!
Pelin ohjekirjassa sanotaan, että kun on asettanut enimmillään kahdeksan pelimerkkiä, ruletti alkaa pyöriä automaattisesti ja se arpoo voittavan numeron. 
No, tätä ei kuitenkaan koskaan tapahdu ja tässä pystyy edelleen yrittää merkkien laittamista pelipöydälle. Peli ei kuitenkaan anna laittaa mitään, mutta välillä "liikaa pelimerkkejä" -törähdyksen lomassa kuuluu ääni, mikä tulee kun asettaa pelimerkkejä pöydälle - tapahtuu jokin glitch.
Seuraavaksi kun koittaa jokaista tyhjää numeroa törähdyksien ja pelimerkkien asetteluäänien saattelemana, saattaa muutama pelimerkki meni välillä pöydälle. En ihan tarkkaan tiedä miten tämä kikka toimii, mutta näin kuvittelisin sen toimivan.
Sitten hieman oudompaan vaiheeseen! Kun tarpeeksi on klikkaillut pelimerkillä numeroita, on aika klikata yhtä alla näkyvistä merkkipinoista. Merkkipinoja on arvoltaan viisi erilaista; 100, 25, 10, 5 ja 1 dollaria. Jokaiseen pinoon menee 20 pelimerkkiä. Jos klikkaa samaa merkkipinoa minkä arvoinen pelimerkki on kädessä, koko merkkipino häviää :D
Ideana on klikata arvoltaan pienempää merkkipinoa. Itse tein niin, että pidin kädessä 25 dollarin arvoista merkkiä ja klikkasin aina viiden dollarin arvoista merkkipinoa. Jostain syystä kun arvoltaan pienempää merkkipinoa klikkasi, nousi kädessä olevan pelimerkin merkkipinon pelimerkkien määrä reilusti isommaksi kuin tuo pinossa oleva 20. Aivan selkeä koodausvirhe.
Seuraavaksi kun palautti pöydällä olevat merkit takaisin pinoihinsa, alkukassa on kasvanut 1000 dollarista moninkertaiseksi. Parhaimmillaan sain lähes 30 000 dollaria yhdellä tälläisellä kikkailulla. 
Niin ja vielä tärkeänä seikkana on, että alussa pöydälle asetettavat kahdeksan pelimerkkiä täytyy olla isoimpia, eli 100 dollarin arvoisia pelimerkkejä jotta rahaa sai mahdollisimman paljon kerralla.
Tämän selittäminen oli hieman haastavaa kun en itsekään täysin tajunnut mitä tässä tapahtuu :D




Ei mennyt kuin vartti ja tarvittava 140 000 dollaria oli hyppysissä. Kieltämättä hieman halpamainen tapa läpäistä peli, mutta eipä tekijätkään olleet jaksaneet hirveästi tähän panostaa joten en pode huonoa omatuntoa :)
Olen sitä mieltä, että tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja kalliilla urheiluautolla auringonlaskuun ajellen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti