sunnuntai 22. elokuuta 2021

Win, Lose or Draw


Games Beaten:
294/709
Genre: Party
Goal: Finish a Single Game

Arvosana: 4/10
Vaikeusaste: 1/10

Nyt oli kyllä hätäinen läpäisy, tais tähän hurjat 10min mennä :D
Yhden erän voitto riitti, sillä ei tässä sen kummempaa tavoitetta ollut.
NESillekin näemmä on piirrä ja arvaa. Tämän pelaaminen yksinään oli täysin järjetöntä, sillä tähän ei ole laitettu mukaan tietokonevastustajaa.
Joutui itsekseen arvailemaan sanoja ja vääristä ei pahemmin rangaistu. Tavoitteena oli vain saada mahdollisimman paljon pisteitä.
Pelissä pystyi valitsemaan, että piirtääkö kuvan itse vai luoko peli sen automaattisesti. Valitsin tietysti automaattisen, sillä siinä olisi ollut vielä vähemmän pointtia jos itse olisi kuvankin piirtänyt :D
Vaikeusastetta tästä löytyi kolmen pykälän verran ja kerta peli ehdotti Easya, sillä mentiin. Muitakin olisi voinut kokeilla jos olisi ollut vastustaja mukana.



Ruudun alakulmassa näkyi aika ja arvauksesta saatavat pisteet. Väärästä arvauksesta menetti kymmenen pistettä. Oikean arvauksen jälkeen jäljellä olevat pisteet lisättiin kokonaispisteisiin ja myös jäljelle jääneestä ajasta sai muutaman extra pisteitä.
Muutaman arvauksen jälkeen tuli jokin Speedround, jossa arvailtiin sitten putkeen piirroksia. Erona tässä oli, että pisteitä ei vähennetty vääristä arvauksista.
Tämäkin oli ihan hyödytön yksin pelattuna. Speedroundin aikana ei vastustaja pystynyt varastamaan kun aika loppui. Nyt tämä oli periaatteessa ihan sama kun olisi pelannut normaaleja kierroksia.
Hieman raffi piirustus tuli vastaan. Hieman hämmennyin kun hirttosilmukka muodostui paperille :D En tiedä oliko tämmöisen piirustuksen suunnitteleminen peliin tarpeellista.
Speedroundin jälkeen peli oli ohi. Voitto ei tuntunut miltään kun se tuli täysin varmasti.
Ai että jos tälläisen pelin olisi saanut muksuna ja tykkäsi pelata vain itsekseen... :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti