torstai 29. heinäkuuta 2021

Fisher-Price: I Can Remember


Games Beaten:
289/709
Genre: Puzzle
Goal: Defeat Electro (Three Levels)

Arvosana: 4/10
Vaikeusaste: 2/10

Piti siirtyä hetkeksi vähän rauhallisemmille vesille. Tälläinen 3-8 -vuotiaille tarkoitettu muistipeli sopi erittäin passelisti :D
Tässä oli sentään ihan pientä haastettakin toisin kuin Fisher-Price: Perfect Fitissä jossa täytyi vain käännellä erilaisia objekteja.
Ei tarvinnut yksin kortteja käännellä vaan vastuksena toimi tietokone!
Vaikeusasteita löytyi kolmen tason verran ja jokaisessa vaikeusasteessa oli kolme erää. Erien pisteet laskettiin yhteen ja kummalla oli enemmän pisteitä viimeisen erän lopussa, voitti koko tason.
Tasot erosivat vaikeusasteen lisäksi siten, että käänneltäviä kortteja oli enemmän. Helpoimmassa kortteja löytyi 12, keskimmäisessä 16 ja vaikeimmassa 20 kappaletta.
Ensimmäisestä löydetystä parista sai huimat 500 pistettä, joten sitä kannatti tavoitella tosissaan. Seuraavasta parista sai 400, seuraavasta 300 ja niin edespäin.
Myös viimeisen parin avaamisesta palkittiin 300 pisteellä mikä oli mukava bonus.



Tietokonevastustaja onnistui toisessa vaikeusasteessa voittamaan minut mikä oli hyvinkin nöyryyttävää tälläisessä pelissä :D
Se vaan heti alusta lähtien alkoi tykittämään paria parin perään. Uskomaton tuuriputki.
Muuten siitä ei pahemmin vastusta ollut, toisella yrittämällä tämä toinenkin vaikeusaste meni kivuttomasti läpi yli 5000 pisteen erolla.
Viimeinen taso ei myöskään päätä huimannut, muutamien korttien kanssa kävi hyvä tuuri ja parit löytyivät kerta kokeilulla.
En oikein tykännyt, kun löydettyjen parien takaa paljastui taustalla oleva kuva. Se hieman häiritsi silmään vaikka ei tässä nyt mitään hektistä toimintaa ollutkaan.
En ole ihan varma oliko tässä jokin aikaraja korttien kääntämisen suhteen sillä jonkin ihme kalkattava ajastin piti ääntä koko vuoron ajan. Ei tullut niin paljoa hidasteltua, että moinen olisi selvinnyt.
Ihan jees, varmaan monet lapset saaneet tästä huvia kun ovat kahdestaan pelanneet. Hieman idiootin tietokoneen kanssa ei niin hirveästi nautintoa löytynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti