lauantai 1. helmikuuta 2020

Wayne Gretzky Hockey


Games Beaten: 190/709
Genre: Sports
Goal: Beat Any Team

Arvosana: 2/10
Vaikeusaste: 2/10

Erittäin hyvä esimerkki rahastuksesta. Nimekkäästä NHL-pelaajasta tehdään peli jonka tiedetään varmasti myyvän. Mitä ihmiset sitten saivat? Kasan höyryävää paskaa.

Ehdottomasti heikon lätkäpeli mitä olen pelannut.

Oli tässä yksi hyvä puoli, täytyi voittaa vain yksi matsi :D

Asetuksia löytyy monia erilaisia. Pystyy säätämään pelaajien määrää ja pelkkien tietokonejoukkueiden pelaamista pystyy katsomaan. Kukahan tämmöistä haluaa katsoa :D

Erän pituutta pystyy muuttamaan 5-20 minuuttiin. Itse otin luonnollisesti viiden minuutin erät.

Pelin tempoa pystyi kanssa säätämään, nopeimmalla asetuksella tahti oli oikein hyvä.

Peli tyyppiä oli kolmea erilaista. Löytyi harjoittelua, normaalia ja pudotuspelit. Mutta tällähän ei ollut mitään väliä, kaikki pelimuodot olivat täysin samanlaisia.
Aina matsin jälkeen palattiin alkuruutuun. Olisi nyt luullut, että pudotuspeleissä tulisi jokin turnaus -tyyppinen ratkaisu. Mutta ei. Varmaan olisi pitänyt itse paperille kirjoittaa jatkoon menijät.

Valitsin joukkueekseni Calgaryn ja vastustajaksi Chicagon. Ihan randomilla mentiin, ei mitään hajua näistä.

Aluksi luulin, että tässä on Nintendo World Cup -tyylinen ratkaisu, että pelataan vain yhdellä pelaajalla. Matsin puolessa välissä näppäimiä tutkiessani huomasin kuitenkin, että Selectistä pystyi vaihtamaan pelaajaa.
Eipä tällä niin väliä ollut, jotenkin selkeämpi oli luistella vain yhdellä pelaajalla.


Alkuvalikoista pystyi omalle tiimille laittamaan vaikeusasteen, mielenkiintoista. Kursori oli valmiiksi Professional -asetuksen päällä, sehän kelpasi. Hienosti vielä vastustajajoukkueen kohdalla vaikeusaste oli Novice. Tietäähän sen miten tässä kävi.


Omat pelaajat olivatkin melkoisen hyviä ja paukuttivat enimmät maalit. Itse onnistuin onneksi yhden maalin purkittamaan :)


Vetäminen ja syöttäminen oli väärinpäin kun mihin oli tottunut, virheitä sattui tämän takia.

Ärsyttävin asia oli ehdottomasti se, että jatkuvasti omat pelaajat olivat paitsiossa. Monet hyvät maalipaikat menivät reisille kun pilli vislasi. Monesti vielä homma meni niin, että itse oli vetämässä maalia kohti kun paitsio vihellettiin, mahtavaa.
Hidasti peliä melkoisesti ja teki hommasta töksähtelevää.


Tässä ei ollut mitään hienoa väliaikashowta, vaan homma jatkui saman tien.

Vielä yksi rasittava asia kun niitä ei vielä tarpeeksi olekaan :D
Kellot ja pisteet on aina samassa kohdassa ruutua. Eli, jos luistelee ylös tai alas, ei välttämättä näe näitä. Monesti tuli mietittyä paljon on erää tai rangaistusta jäljellä, mutta eihän sitä nähnyt kun vain tietyissä kohdissa.


Ruma ja inha peli, ei jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti