torstai 7. marraskuuta 2019

Ski or Die


Games Beaten: 150/709
Genre: Sports
Goal: Get an Overall Score of 25 (Complete All Mode)

Arvosana: 5/10
Vaikeusaste: 1/10

Ihanan helppo peli vaihteeks :D
Urheilua talvisissa maisemissa!

Compete All Modessa piti kerätä kokonaispisteiksi 25, jotta pelin pääsi läpi. Nämä pisteet tulivat jokaisen lajin läpäisyn jälkeen ja jokainen laji antoi viisi pistettä kokonaismäärään. Jotta kokonaispisteitä sai kerättyä, piti jokaisessa lajissa kerätä vielä erikseen pisteitä joiden avulla pääsi sitten jatkamaan.
Tässä ei ollut mitään rajaa kuinka paljon pisteitä piti kerätä, yksi piste riitti etenemiseen :D
Huomasin vahingossa että lajia ei tarvitse edes pelata loppuun, riitti että keräsi yhden pisteen ja painoi selectiä jolloin siirtyi automaattisesti seuraavaan lajiin. Tämän löysin vahingossa kun tutkiskelin mistä napista tapahtuu mitäkin. En kuitenkaan käyttänyt kyseistä mekaniikkaa hyödyksi vaan menin ihan rehdisti lajit läpi.

Viisi erilaista lajia tähän oltiin saatu ja ne kaikki olivat ihan hauskoja :)

Löytyy Half-pipea, lumisotaa, laskettelua, freestyleä ja sisärenkaalla laskemista.


Menin aluksi suoraan Compete All Moden läpi ilman mitään treenauksia ja sen kyllä huomasi lajikohtaisissa pisteissä :D

Tämän jälkeen kävin tekemässä paremmat pisteet jokaiseen lajiin lajikohtaisesti ja täytin samalla High Score taulukon että tästä sai edes jotain irti.

Ehdottomasti hauskin laji oli sisärenkaalla mäenlasku. Tässä kilpailtiin tietokonetta vastaan ja erosi täten muista lajeista. Tavoitteena oli päästä ensimmäisenä maaliin ja yrittää puhkoa toisen sisärengasta erilaisilla terävillä esineillä.
Esineitä oli ripoteltuna pitkin mäkeä. Mäestä löytyi myös korjaavia esineitä joilla sai lisää vauhtia sisärenkaaseen. Partaterä oli ehdottomasti paras tähän sabotointihommaan. Se teki paljon pisteitä. Varmaan erittäin loistavaa huvia kaksinpelinä!

Lumisota oli myös melkoisen mukava, piti itse käännellä hahmon sijaintia kun lumipalloja heittäviä skidejä oli joka puolella. Tässä sai myös jonkinlaisen lumilapion joka toimi konekiväärin lailla. Lähti lumipallot aika sähäkkään :D


Half-pipe ja freestyle meni kyllä perinteiseen nappien rämpytys -tyyliin. Half-pipessa löytyi muutama liike minkä osasi tehdä useammin kuin kerran peräkkäin mutta freestyle oli aika kankeaa touhua :D


Vähiten kiinnostava laji oli laskettelu, ohjaus oli hieman kankeaa ja hahmo oli turvallaan kokoajan. Pisteitä tuli hyppimällä ja hyppyjä pystyi tekemään vain tietyissä paikoissa kuten kielekkeen reunalla.

Ei tämä hullumpi peli ollut, olisi vaan kaivannut jonkinlaista pisterajaa lajeihin, nyt tämä oli melkoista läpsyttelyä koko homma. Kaksinpeli onkin sitten ihan toinen juttu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti