maanantai 11. marraskuuta 2019

Disney's The Lion King


Games Beaten: 158/709
Genre: Platform
Goal: Defeat the Gorilla (Stage 6)

Arvosana: 1/10
Vaikeusaste: 3/10

Pohjautuu Disneyn samannimiseen animaatioelokuvaan. Juonta tässä tarvii varmaan hirveemmin ruveta availemaan, eiköhän kaikki tiedä sen jo :D
Tiesin entuudestaan että tämä on ihan kauhea tekele ja sitä se kyllä oli näin itsekin pelatessa. Täähän on jostain syystä vain pelkästään PAL-alueella julkaistu, jenkit säästyivät tältä kuralta :D


Tässä ei ollut kyllä mitään hyvää...tai oli, sen lyhyys, vain kuusi kenttää!

Yksi continue pelistä löytyi ja lisäreitä löytyi ihan mukavasti kentistä. Yhden kerran jouduin alusta aloittamaan mutta toisella kerralla peli menikin jo läpi.

Heti alussa huomaa miten hirveät kontrollit tässä on. Hypyt ei aina onnistu, kielekkeistä ei aina saa kiinni. Myös vihollisten hitboxit on aika kämäiset.


Kolmannessa kentässä eli Elephant Graveyardissa olin pienoisesti jumissa kun en päässyt yhdestä luukasasta eteenpäin. Löysin sitten toisen reitin ja jälkeenpäin Let's Playta katsellessani huomasin että olin oikaissut puoli kenttää :D
Oikeasti luukasa olisi pitänyt tuhota jollain pyörähdysliikkeellä, empä saanut moista liikettä onnistumaan kun kokeilin eri vaihtoehtoja. Luulin että peli vain bugittaa ja sen vuoksi en pääse kohdasta eteenpäin.

Kenttien välissä on joku bonuspeli missä pääsee Pumballa nappailemaan ötököitä joita Timon pudottelee. Yhtä ötökkää ei saa poimia, siitä peli loppuu saman tien. Olisihan tuon voinut vähän selkeämmin laittaa, ei kyllä huomannut mitä ei saa kerätä.
En kyllä tiedä mitä hyötyä tästä pelistä edes oli, lopussa näkyy monta ötökkää keräsi ja that's it!


Viimeisessä kentässä oli vielä pienoisia ongelmia yhden hypyn kanssa juuri ennen viimeistä pomoa. Tämä taisi olla pikselintarkka hyppy, ainakin sille tuntui. Meni luokattoman pitkään ensimmäisellä kerralla päästä bossin luokse.
Pomo hoideltiin hyppäämällä kiven päälle joka sitten lentää takaisin siihen. Omituista tässä oli, että kuolin muutaman kerran kun otin itsekin osumaa kivestä jonka päälle piti hypätä.
Onneksi sitten löysin oikean kohdan ja hyppytahdin niin ei enää ottanut osumaa :)


Tämä NES-versio loppuu tähän, ei päästä edes aikuisella Simballa pelaamaan :( SNES ja MegaDrive-versiot jatkuvat tästä vielä eteenpäin. Ei varmaan ketään haittaa että NES-versio päättyi näin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti