lauantai 19. lokakuuta 2019

Super Dodge Ball


Games Beaten: 58/709
Genre: Sports
Goal: Beat Team Shadow (World Cup Mode)

Arvosana: 8/10
Vaikeusaste: 5/10

Polttopallon maailmanmestaruus on voitettava!
Tulipahan tätäkin testattua. Olipahan muuten hyvä peli! Tietty nämä Nekketsu pelithän on laadukkaita että ei silleen tullut yllätyksenä.

Eli polttopalloa kuuden pelaajan miehistöllä. Kumallakin joukkueella on kolme pelaajaa kentälällä joita yritetään sitten polttaa. Kolme muuta pelaajaa on vastustajan puolen reunoilla. Heille voi syöttää ja he yrittävät polttaa vastustajan pelaajia. Näitä reunapelaajia ei tarvitse tai edes pysty polttamaan, ainoastaan kentällä olevat.


Tykkään kun homma on vedetty överiksi näissä; ukot kuolee ja superheittoja lähtee. Yksi jääkenttäkin on jälleen saatu mukaan meininkeihin :D
Hahmoilla on jokaisella erilaiset superheitot jotka ovat eritehoisia. Joidenkin hahmojen superheitot myös muuttuvat jos sen tekee hypyn jälkeen.

Ai että oli tyydyttävää kun sai kaikki kolme pelaajaa kerralla kanveesiin yhdellä heitolla! :D


Aluksi oli vähän kontrollien kanssa ongelmia kun ei tullut mitään ohjeita luettua, mutta kun jyvälle pääsi, niin lähti sujumaan.

Normaalilla vaikeusasteella pelasin kun peli sitä suoraan ehdotti. Aika helpostihan tuo meni läpi, viimeisessä Shadow -matsissa tuli feilattua pari kertaa vaikka olisihan se nyt ekalla pitänyt mennä.

Viimeinen taistelu on siis oman joukkueen varjoja vastaan. Heillä on luonnollisesti samat hahmot ja superliikkeet kuin itselläkin. Samin superheittoa piti varoa kuin ruttoa sillä se teki melkolailla vahinkoa.


Musiikit oli taattua laatua! Ainoat miinukset tulee jäätävästä lagista ja hahmojen välkkymisestä mitä oli joissain matseissa runsaasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti