lauantai 19. lokakuuta 2019

Felix the Cat


Games Beaten: 59/709
Genre: Platform
Goal: Defeat the Professor (9-3)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 3/10

Peli perustuu ikivanhaan piirrettyyn jota itsekin tuli aikoinaan telkkarista katseltua. Tykkäsin kun Felixillä oli mukanaan laukku, jonka sisältä hän otti erilaisia esineitä :)Tässä NES-pelissä hullu Professori on kidnapannut Felixin tyttöystävän, Kittyn. Juoni on aika perinteistä huttua.

Ihan kiva ja helppo peli. Pelaaminen alkoi kyllä nolosti kun kuolin Game Overiin heti ensimmäisissä kentissä... jotenkin liikkuville tasoille hyppääminen tuntui hankalalta. Tuohon kyllä tottui pelin edetessä.


Hyvin perinteistä tasoloikkaa ja "ajelukenttiä" erilaisilla härveleillä.

Kentistä löytyy sydämiä jonka kerätessään Felixin hyökkäys paranee. Yleensä hyökkäystä pystyy parantamaan kolme kertaa, joissain kentissä vain kaksi. Riippuu ihan että onko kyseessä ihan tavallinen tasohyppelykenttä vaiko ajelukenttä.
Tasohyppelykentissä paras hyökkäys on tankki joka roiskaisee kudin pienessä kaaressa. Hyvin tehokas ja tappaa viholliset helposti.


Kenttiin on ripoteltu Felixin laukkuja joiden sisälle menemällä saa bonusesineitä ja löytää hyökkäystä parantavan sydämen.

Peli on kyllä melkoisen helppo. Lisäreitä tuli jatkuvalla syötöllä ja pelin loppupuolella niitä oli jo päälle 20.
Grafiikat oli ihan hienot mutta kentät toistivat vähän liikaa itseään. Varsinkin ajelukentät veden päällä, tuntui että ne eivät lopu koskaan... :P

Pomot olivat aivan liian helppoja. Niistä ollut minkäänlaista vastusta, ei vaikka olisi ollut vain pelkkä perusmuoto hyökkäyksestä.
Jos oli tankki tai muiden kenttien paras hyökkäysmuoto käytössä, pomot olivat käytännössä jo kuolleet ennen aloittamista :D


Viimeinen pomokin oli täysi vitsi, sen liikkeitä oli todella helppo väistellä. Heti ensimmäisellä yrityksellä löytyi taktiikka, jonka avulla se ei pystynyt millään osumaan Felixiin.


Mukava kun välillä pelit ovat näinkin helppoja, saa vähän hermot levätä :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti