tiistai 22. lokakuuta 2019

River City Ransom


Games Beaten: 100/709
Genre: Beat 'em up
Goal: Defeat Slick (13th Boss)

Arvosana: 8/10
Vaikeusaste: 5/10

Sadas läpäisy, hurraa!
Slick jengeineen on vallannut River Cityn ja ottanut Ryanin tyttöystävän, Cyndin panttivangikseen. Ryan pyytää kaveriaan Alexia apuun ja he lähtevät yhdessä River Cityn kaduille taistelemaan jengejä vastaan.
Cyndi on saatava takaisin ja Slickille annettava käkättimeen jotta rauha palaisi River Cityyn.

Mätkintäpeli pienillä RPG -vivahteilla. Nekketsu sarjan pelejä ja sen huomaa heti pelin tyylistä. Näissä peleissä on kyllä niin miellyttävä takoa ukoista paskat pihalle :D


Jengejä pursuavien katujen lisäksi tässä on rauhallisempia alueita jotka sisältävät erilaisia kauppoja. Kaupoista voi ostella ruokaa josta saa energiaa sekä statuksen parannuksia, kirjakaupoista saa uusia liikkeitä yms.
Kaikki liikkeet kannattaa ehdottomasti ostaa, ne helpottavat pelin kulkua mukavasti.


Jengiläisiltä saa rahaa jolla näitä tavaroita voi sitten ostella. Jengiläisten hakkaamisesta kasvaa myös erilaisten liikkeiden voima.

Kaduilta löytyy jos jonkinlaista roinaa jota voi hyödyntää tappeluissa. Hauska mätkiä ukkoja esimerkiksi roskapöntöllä kuonoon.

Jotta tässä pääsee etenemään, joutuu etsimään tietyn jengialueen päällikön. Hänet pitää haastaa tappeluun ja voittaa se, luonnollisesti.

Aluksi peli meni ihan kivasti, peli eteni suhteellisen loogisesti, mutta sitten jäin jumiin. Pyörin aika pitkään ja mietin että mitähän sitä pitäisi tehdä. Selvisinkin, että peli ei olekaan niin suoraviivainen kun ajattelin ja seuraava jengipäälikkö onkin pelin alkupuolella, joutui siis kävelemään taaksepäin.
Kävin kyllä pyörähtämässä tässä kyseisessä paikassa kun tutkin mestoja, mutta ei siellä vielä silloin mitään vastustajaa ollut. Hieman hämäävää. Voi olla, että tästä mainittiin jossain kohtaa peliä, mutta saattoi mennä ohi :P
Välillä meno oli melkoisen hektistä ja tekstejä tuli taistelujen tiimellyksessä joten hyvinkin missasin sen.

Hieman oli liikaa farmausta. En oo ite mikään suuri toiston ystävä joten vähän alkoi puuduttaa kolikoiden keräily. Onneksi sentään ukkojen mätkiminen oli jees hommaa, et kyllä se meni.

En oikein tiennyt mitä kannattaa ostella joten ostin vähän kaikkea.

Mahtavaa kun tässä pelissä pääsi saunomaankin! Mikäs sen hienompaa kun nähdä 8-bittinen perse :D


Bossit meni helposti läpi, ei hirveämmin ollut vastusta niistä. Voi olla että olin hieman ylikehittynyt suuren farmauksen ja liikkeiden vuoksi.
Viimeinen bossi oli vähän meh, perus äijä ja helppo sekin. Hieman antiklimaattista kun puhuttiin suuresta ja mahtavasti jengipomosta, Slickistä.


Salasanaa ei onneksi tarvinnut käyttää kun tämä meni kertapelaamisella läpi. Ihan jäätävän pituinen salasana oli kun sitä vilkaisin. Paljon erilaisia merkkejä, olisi ollut aika projekti syöttää se sisään :D

Tiukat musat ja muutenkin kivannäköinen peli, ehdottomasti jatkoon! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti