tiistai 22. lokakuuta 2019

Magic Darts


Games Beaten: 99/709
Genre: Sports
Goal: Complete Each Game

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 4/10

Toinen taikapeli putkeen. Röökinkatkuista tikanheittoa, tai näin ainakin haluaisin kuvitella että tämä tapahtuu jossain pubissa.
Pelimuotoja on kuusi erilaista ja jokainen niistä piti läpäistä kerran. Yllätyin kyllä suuresti kun menin tämän nopeammin ja paremmin läpi kun TMR! :)


301-701

Kolmessa ensimmäisessä pelimuodossa on sama idea kaikissa eli täytyy saada tulokseksi nolla. Aloituspisteinä on 301, 501 ja 701 ja heitoilla lähtee aina tietty määrä pisteitä pois, riippuen siitä mihin kohtaan taulua sattui osumaan.
Lähempänä häränsilmää olevaan pieneen alueeseen jos onnistui heittämään, niin siitä sai triplapisteet. Ihan ulkoreunassa olevasta vastaavasta sai tuplasti pisteitä. Näihin kannatti yrittää heittää alussa jotta kerralla sai mahdollisimman paljon pisteitä tiputettua pois.

Count Up

Tämä oli yksinkertaisin ja yksinpelinä vähän mitätön pelimuoto. Heitetään vaan tikkoja ja yritetään tehdä mahdollisimman hyvää tulosta. Tuplat, triplat ja häränsilmä kannatti ottaa heittokohteiksi.

Round the Clock

Tässä pelimuodossa täytyi heittää numerot 1-12 järjestyksessä. Hieman hankalampi oli tämä. Sai tarkasti laittaa heittoasteet kuntoon jotta onnistui heittämään oikeaan numeroon.

Half It

Pelaajan täytyy saada osumaan ilmoitettuun lukuun tai alueeseen kolmella heitolla. Jos tässä ei onnistu, pisteet puolittuvat. Tämä pelimuoto meni vähän penkin alle, samapa se yksinpelinä on että monta pistettä keräilee :P

Tikkoja heitettiin kolmen eri mittarin avulla; kaarto vasemmalle tai oikealle, heittokulma ja nopeus. Mittarit rullasivat automaattisesti ja täytyi itse saada osoitin pysähtymään haluttuun kohtaan.
Tähän tottui nopeasti ja heitot onnistuivat :) Aluksi en vaan tajunnut että tikkaa voi halutessaan siirtää myös vasemmalle tai oikealle itse, luulin että tuolla kaarrolla hoidetaan tämä.


Ensimmäisen 301 pisteen pelin pelasin ihan normaalilla hahmolla. Hahmoja selatessani löytyi sitten Alien ja olihan sitä pakko koittaa sitten.
Sillä olikin erikoisheitto, tikka lähti vaeltamaan ja randomilla osui sitten johonkin. Tästä oli välillä hyötyä ja välillä haittaa. Tais ihan satunnaisesti tulla tuo erikoisheitto, tai en ainakaan keksinyt miten se tehdään.

Viimeisen pelimuodon pelasin sitten uudella hahmolla, apinalla. Pitihän sitäkin nyt koittaa :D

Ihan kiva peli, hyvin toteutettu neljällä eri säädöllä että mihin kohtaan taulua heitetään.

Yksinpelinä kuitenkin vähän turha, ehdottomasti kaipaa kaveria tähän mukaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti