torstai 24. lokakuuta 2019

Rad Racer


Games Beaten: 112/709
Genre: Racing
Goal: Finish All 8 Tracks

Arvosana: 3/10
Vaikeusaste: 8/10

Olipas harvinaisen turhauttava peli. Muutama eka ajopätkä oli ihan hauska pelata, muuten kyllä en nauttinut tästä yhtään.
Kahdeksan ajopätkää erilaisissa maisemissa. Tässä taistellaan aikaa vastaan. Matkan varrella tulee erilaisia checkpointteja joista saa sitten lisää aikaa. Muita vastustajia ei oikeastaan ole, vastaan tulee satunnaisia NPC -ajajia jotka yrittää estää matkantekoa.
Hyvä puoli on, että vaikka aika loppuisi, niin homma ei lopu kuin seinään, vaan auto kulkee niin pitkään kunnes se hyytyy. Välillä onnistui liukumaan checkpointiin tai maaliin. Näppärää.


Ekalla yrityksellä meni suhteellisen hyvin Snow White Lineen eli kuudenteen ajopätkään asti. Mitä nyt muutaman kerran joutui neljättä, Ruins Of Athensia yrittämään.
Snow White Linessä oli sitten ainakin tunnin jumissa :I Ei lähtenyt yhtään.
Tässä vaiheessa huomasi kuinka vittumaisia NPC kuskit ovat. Niiden autot on näköjään tehty jostain kumimassasta kun törmätessä oma auto lähtee mihin sattuu. Myös omassa autossa tais olla vielä joku magneetti kiinni, kun autot melkein poikkeuksettta imeytyivät kohti.
Välillä oli myös tosi hankalaa lukea millä kaistalla ne muut kuskit menevät.

Lisäksi söi miestä kun ajoi muuten tosi hyvin, mutta ihan muutama metri ennen checkpointia onnistui tekemään pienen virheen ja aika kerkesi loppumaan ja meno tyrehtyi siihen. Ei paljoa liukuminen auttanut kun auto oli paikallaan :P

Muissa ajopätkissä ei ollut liiemmin ongelmia, mutta homma tyssäsi sitten viimeiseen eli Last Seaside Runningiin. Kello rupesi olemaan jo sen verran että oli pakko lopettaa ja yrittää seuraavana päivänä uudelleen.

Onneksi tässä oli continue-koodi. Eli koodin avulla pystyi aloittamaan aina samasta ajopätkästä kun ilman koodia olisi joutunut aina pelin alkuun. Toki peli alkoi alusta kun koneen laittoi kiinni mutta tämä helpotti silloista pelisessiota.
Ilman sitä olis kyllä hermo mennyt totaalisesti. Tätähän sai luonnollisesti käyttää kerta se ohjekirjassa mainittiin :)

Toisena päivän yritykset meni kyllä ihan penkin alle. Jokaisessa ajopätkässä oli suuria ongelmia. Ei sujunut yhtään. Onnistuin pääsemään Snow White Lineen asti mutta siihen tyssäsi.

Mieleeni tuli loisto idea! Jätämpä koneen yöksi päälle ja jatkan sitten samasta kohdasta seuraavana päivänä. In your face, Rad Racer! Mitäs pitää pelaa koko paska putkeen.


Hieman paremmin lähti sitten sujumaan nää seuraavan päivän setit.
Last Seaside Runningissa meni varmaan 1,5h että se viimein meni läpi. Tää oli aika brutaali kun virheitä ei saanut tehdä tai muuten ei kerinnyt millään maaliin.
Tässä NPC autojen määrä oli vielä aika suuri ja ne monesti tukkivat jokaisen kaistan samanaikaisesti että ohitustilanne oli miltei mahdoton.
Läpi menneellä yrityksellä aika kerkesi loppumaan mutta juuri ja juuri auto lipui maaliin. Huh!


Musiikit oli kyllä todella keskinkertaiset. Kolme erilaista kappaletta jotka ei kyllä mielestäni sopinut tähän yhtään. Ei ollut kovinkaan cooleja.
Biisiä vaihdettiin vielä painamalla D-padia alaspäin. Tän ongelma oli se, että tiukoissa tilanteissa biisit vaihteli kokoajan kun vahingossa painoi alaspäin :D

Saas nähdä mitä toinen osa tuo tullessaan, ei tosin kyllä ihan hetkeen sitä tule aloitettua  :I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti