torstai 17. lokakuuta 2019

Power Blade


Games Beaten: 43/709
Genre: Platform
Goal: Defeat the Scientist (Sector 7)

Arvosana: 8/10
Vaikeusaste: 7/10

Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2191 ja seuraavat supertietokoneen turvallisuusjohtajaa, Novaa. Alienit ovat laittaneet tietokoneen offline -tilaan ja se pitää saada takaisin päälle. Novan pitää paikantaa datanauhat kuudesta sektorista joiden avulla sitten tietokone saadaan taas toimimaan.

Hauska ja helppo peli! Novan kävelytyyli näyttää että se kirmaisi kesäisellä kukkakedolla :D Mikäs sen parempaa!

Tämän paukuttelee helposti läpi vähän kokemattomampikin pelaaja.

Kuusi kenttää jotka voi mennä haluamassaan järjestyksessä Mega Man -tyyliin. Näiden jälkeen tulee vielä viimeinen kenttä.


Kentät eivät ole suoraviivaisia vaan joutuu pyörimään oikeat paikat löytääkseen. Tämä ei itseäni haittaa sillä kentät ei kuitenkaan ole älyttömiä sokkeloita.
Ennen kuin pomohuoneeseen pääsee, pitää löytää kontaktihenkilö joka on jossain päin kenttää vilkuttelemassa. Henkilö antaa tunnistuskoodin ja tämän jälkeen pääsee haastamaan pomon.


Nova käyttää bumerangeja aseenaan ja niiden tehoa voi lisätä keräämällä vihollisten pudottamia power upeja. Jos kuolema korjaa, joutuu bumerangin tehot keräämään taas uudelleen.
Kentistä löytyy myös Power Blade -puku jonka avulla Nova pystyy käyttämään pelin nimen mukaista hyökkäystä.
Hyökkäys on voimakas ja yltää laajalle. Puvun kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä kolmesta iskusta Nova palautuu taas omaan muotoonsa.
Pomoihin puku on erityisen hyvä!

Tästä päästääkin kivasti aasinsiltana pomoihin jotka ovat melkoinen vitsi tässä pelissä. Ne ovat todella helppoja ja voittaa ensikertalainenkin ensimmäisellä yrityksellä. Itsekin läpäisyn aikana kuolin vain muutaman kerran ja muistaakseni kerran pomossa.
Periaatteessa ei tarvitse edes patterneja opetella vaan voi suoraan vaan tykittää ne hengiltä, varsinkin jos on täydet energiat.


Viimeisessä kentässä ei ole mitään erikoista, tässä ei tarvitse edes kontaktihenkilöä löytää vaan voi suoraan ruveta etsimään pomohuonetta. Viimeisellä pomolla on kaksi eri muotoa, molempien iskuja on erittäin helppo väistellä.



Vähän liian helppo peli mutta helppouden vuoksi tämä on mukava rento peli-hetki :) Etenkin jossain kalja-illoissa hyvä vaihtoehto!


Tässä pelissä on kyllä loistava OST, jokainen biisi rokkaa täysillä, suosittelen kuuntelemaan vaikka Youtubesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti