tiistai 22. lokakuuta 2019

Millipede


Games Beaten: 95/709
Genre: Shooter
Goal: Beat Round 16 (Loops After)

Arvosana: 3/10
Vaikeusaste: 4/10

Pieni alus joka on eksynyt synkkään metsään mikä on täynnä sieniä, hieman pehmeähköä maaperää, hämähäkkejä ja muita ötököitä. Tietysti myös metsän kätköistä möyrii esiin hurjan kokoisia tuhatjalkaisia joita sinun täytyy aluksellasi tuhota!
Tämä on aikoinaan Arcadelle ilmestyneelle Sentipede -pelille jatkoa ja NESikin sai tästä oman versionsa. Hyvin karuhko ulkoasu, pelin loppumattomuus, pisteiden keräys ja klassiset äänet on kyllä niin perinteistä alkupään tuotantoa :)

Eli, kenttiä pitää pelata läpi 16 kappaletta, sitten peli on tarjonnut kaiken mitä se tarjota voi.


Osa kentistä on tuhatjalkaisten tappamista; kun on saanut viimeisenkin osan tuhatjalkaisesta tuhottua, pääsee seuraavalle tasolle. Jotkin kentistä oli vaan joidenkin lentävien ötököiden väistelyä.
Hetken kun väisteli, pääsi seuraavalle tasolle.

Kentissä on jonkinlaisia pommeja ja semmoisen kun onnistuu ampumaan tuhatjalkaisen lähellä, pääsee siitä näppärämmin eroon. Sienet toimivat seininä, mutta niitä voi tuhota kun tarpeeksi ampuu.

Ainoastaan harmaalla alueella pystyi liikkumaan. Onneksi tässä liikkuminen oli melkoisen vapaata, teki hämähäkkien ja muiden väistelystä helpompaa.

Hyvin oli kaaottinen rykäisy tämä peli! Kokoajan oli jos jonkinlaista öttiäistä ruudulla ja ne liikkuivat aika nopeasti. Tässä ei paljoa tulitusta kannattanut hiljentää, sen kun antoi mennä vaan :D

Tajusin muutaman yrityksen jälkeen että nappia voi pitää vain pohjassa ja alus ampuu automaattisesti. Tämä ei kuitenkaan lopputasoissa toiminut kun hirmusta tahtia tuli ötököitä ruutuun.
Joutui siis rämää sormen kipeäksi :I

Muutaman kerran jouduin alusta aloittamaan kun elämät loppuivat.
Aika helppo kuitenkin, ei kovin montaa minuuttia mennyt läpäisyyn vaikka tässä 16 tasoa olikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti