tiistai 22. lokakuuta 2019

Double Dare


Games Beaten: 94/709
Genre: Party
Goal: Win a Game VS. CPU

Arvosana: 5/10
Vaikeusaste: 4/10

Vähän tietovisaa!
Perustuu mitä luultavimmin jenkeissä pyörineeseen/pyörivään formaattiin.


Aluksi kisaillaan että kumpi saa aloitusvuoron, eli pelataan minipeliä. Ensimmäisen kierroksen aloituspelinä toimi keilaus ja toisella kierroksella heiteltiin piirakoita seinässä olevan pellemaalauksen suuhun.


Tämän jälkeen sitten itse kisaan. Ihan perus tietovisaa ja kysymyksen oikein veikkaamisesta saa rahaa tietyn summan. Erikoisuutena oli että tässä pystyi halutessaan siirtämään vastausvuoron vastustajalle. Jos vastustaja ei tiennyt vastausta, sai rahat tuplana! Tietysti jos vastustaja sai vastauksen oikein, rahat menivät sille.
Eikä siinä vielä kaikki, sillä vastausvuoron voi vielä kerran siirtää jolloin rahat tulevatkin triplana. Näin pystyi hieman taktikoimaan peliä. Toki näin tietokonetta vastaan pelatessa homma on aika laimeaa, mutta varmasti kaverin kanssa ihan toinen juttu :)


Kaksi kierrosta piti voittaa ja sen jälkeen pääsikin kokeilemaan jonkinlaista esterataa. En tiennyt tämmöisestä esteradasta ja näppäimetkin olivat ihan hakusessa. Selvisin kuitenkin noin puoleen väliin ja palkinnoksi sain kuitenkin rannekellon ja korvalappustereot, uujes!



Kysymyksiä oli kyllä laidasta laitaan ja ihan nämä 80-90-lukujen setit ei olleet hallussa. Tuplaus ja triplaus systeemillä pystyi kuitenkin mukavasti saamaan etumatkaa vastustajiin, varsinkin kun ne olivat helpoimmalla tasolla.

Ei hullumpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti