maanantai 21. lokakuuta 2019

Marble Madness


Games Beaten: 86/709
Genre: Platform/Racing
Goal: Beat Ultimate Race (Level 6)

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 7/10

Marmorikuulalla erilaisten ratojen läpi etenemistä väistellen monenlaisia esteitä ja ansoja. Ei kuulosta millään muotoa helpolle.
Pelin tiesin entuudestaan mutta en ollut koskaan kokeillut. Hitto että tuli vasen käsi kipeeks D-padin jatkuvasta suunnan vaihtamisesta :D


Tässä on kuusi rataa ja yhteinen aikaraja. Aikaa saa lisää kenttien alussa, joidenkin pienien vihollisten liiskaamisesta ja tuurilla. Tämä tuuri aspekti on jännä; ihan randomisti taikasauva ilmestyy marmorikuulan päälle ja antaa lisää aikaa.
Erittäin näppärä juttu! Speedrunaaja tosin vihaavat tätä sillä se vain hidastaa :D

Hankala tämä oli kuin mikä. Lukuisia yrityksiä jotka kaatuivat milloin mihinkin rataan. Kyllä viimein tuli tuntumaa kuulan liikutteluun ja yritykset menivät lähes aina viimeiseen rataan asti.

Muutamia tosi ärsyttäviä kohtia tässä oli. Ei aina osannut lukea miten rata menee ja tippui rotkoon. Rotkoon tippumisesta ei onneksi ollut muuta haittaa kuin hieman ajan kulumista.

Neljännen radan lopussa oli rivi vasaroita jotka ihan satunnaisessa järjestyksessä ilmestyivät maan sisältä. Todella hankala oli päästä tästä eteenpäin.

Tarkkaa työtä sai tehdä jokaisessa radassa jotta olisi mahdollisimman paljon aikaa jäljellä viimeisessä koitoksessa. Aina toivoi että taikasauva ilmestyisi ruutuun.


Kuudennen radan loppu oli ärsyttävä, tietyssä ajassa ilmestyviä ja häviäviä palikoita. Tässä kun tippui, joutui aina jonkin verran taaksepäin. Yleensä tässä vaiheessa oli aika vielä melkoisen kortilla, joten ei hirveästi kerinnyt kohtaa harjoittelemaan.


Läpi mennyt yritys meni todella tarkalle, vain kuusi sekuntia kellossa jäljellä!



Tätä oli kyllä mukava tahkota vaikka hankala olikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti