maanantai 21. lokakuuta 2019

Joe & Mac


Games Beaten: 89/709
Genre: Platform
Goal: Defeat Caveman Sagileocorn (Stage 5)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 3/10

Eletään kivikautta jossa sanonta "rock 'n roll" oli vain vieriviä kiviä ja nopeaa ruokaa jota ei voinut napata.Olihan kuitenkin tässäkin ajassa oma rankkuutensa mutta onneksi löytyi marjamehua ja dinoburgereita!
Eräänä aurinkoisena päivänä kun Mac oli dinosaurusjahdissa, hyökkäsivät neandertalinihmiset heidän kyläänsä syöden ja juoden kaikki varastot tyhjiksi. He myös kidnappasivat kylän naiset.
Nyt syttyi sota! Mac otti kaverinsa Joen mukaansa ja he lähtivät kahlaamaan läpi viidakon saadakseen naiset takaisin.

SNES versiota tullu pelailtuu jonkin verran mutta tämä NES-versio on aika tuntematon. Mutta oli kyllä positiivinen ylläri!

Pelihän näytti ulkoisesti oikein hyvältä, maisemat olivat hienosti pikselöity ja taustat liikkuivat eri tahdissa antaen mainiota syvyyden tunnetta.


Kentät oli kyllä todella lyhyitä ja niiden lopussa odotti aina jokin dinosaurus tai vastaava. Vähän jopa liian lyhyitä olivat, hieman enemmän pituutta niin olisi ollut parempi.
Muutenkaan kenttiä ei ollut kuin kourallinen joten tämä meni aika nopeasti läpi.

Musiikkia ei oo kun pari erilaista biisiä, mutta se ei kyl haitannut. Pääbiisi oli mukava rallattelu.


Pelissä on paljon erilaisia aseita, mutta ne olivat aika pahasti epätasapainossa. Jos onnistui pitämään kivisen donitsi -aseen koko pelin ajan, niin bossit oli naurettavan helppoja.
Näinhän se sitten meni, eli peli meni kuolematta tuolla aseella läpi :P


Kontrollit oli tässä paljon paremmat kun tuossa SNES versiossa mikä on kyllä vähän hassua. Aluksi en tajunnut että hahmolla voi hypätä paljon korkeammalle painamalla ylöspäin samalla kun hyppää.
Tämän kun tajusi, rupesi homma sujumaan mukavammin kun pomoihinkin osui paremmin ja niiden iskuja oli helpompi väistellä.

Viimeinen vastus eli joku Neandertali_jäbä oli yhtä helppo kuin kaikki muutkin vastustajat. Muutamat kividonitsit päin näköä ja se oli siinä.


Tuun kyllä toistekin pelaamaan tämän, oli sen verran hyvä vaikka olikin hieman lyhyt ja helppo!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti