maanantai 21. lokakuuta 2019

Championship Rally


Games Beaten: 90/709
Genre: Racing
Goal: Win Championship Mode (10 Rounds)

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 8/10

Rallipeli joka on julkaistu vain PAL-versiona. Näitä ajelupelejä on hyvä ottaa aina tietyn väliajoin pelaukseen ja nyt oli tämän vuoro :)
Kymmenessä kohteessa ympäri maailmaa käydään kisaamassa. Jokaisessa kohteessa on sitten useampi kisa samassa ja se kellä on nopein näiden yhteen laskettu aika, voittaa kisan.
Lopussa katsotaan kellä on eniten pisteitä kerättynä kaikista kisoista ja se voittaa sitten mestaruuden, perus settiä.


Tää oli loppupeleissä ihan hauska alun vaikeuksista huolimatta. Mukavan vauhdikas ja lintuperspektiivistä kuvattuna ihan hauskaa vaihtelua muihin ajelupeleihin.


Aluksi oli todella hankala päästä hommasta kärryille. Ihmetytti kun jokaisen kisan häviää vaikka miten virheettömästi ajaisi. Selvisi sitten, että B-napista saa turbon kun sitä painaa. Veikkaan että tämäkin mainittiin ohjeissa, mutta eipä niitä tullut taaskaan pahemmin silmäiltyä... :P
Ajelin aluksi vain A-napilla kun perinteisesti se on kaasu. Näitä nappeja piti sitten vuorotellen painella tilanteen mukaan. Jyrkimpiin mutkiin ei voinut turbo pohjassa lasettaa!
Jos molempia nappeja painoi samaan aikaan, auto rupesi sladittamaan. Tämä kikka oli muutamassa kohdassa ihan hyödyllinen, varsinkin tiukissa U-käännöksissä.

No, kyllähän tämä rupesi sitten sujumaan kun tuon tajusi, ei silti helppoa ollut.


Lintuperspektiivi tuo kyllä omat haasteensa. Mutkat tulee todella nopeasti ja pitää olla reagointi kunnossa että kerkee kääntymään. Opasnuolet tuli väillä vähän oudoissa paikoissa tai liian hitaasti. Joskus niitä ei ollut lainkaan ihan selkeissä kohdissa :P


Kisoissa, missä oli röpelöistä penkereen reunaa, oli kyllä tuskaa ajaa. Auto jäi helposti röpelöihin kiinni ja joutui pakittelemaan. Sileäreunaisissa pystyi tekemään enemmän virheitä kun seinämä ei tarrannut kiinni vaan auto saattoi välillä kimmota takaisin tielle.
Loppupään kisoissa tulikin tehtyä niin, että röpelöreunaiset ajoi vain läpi ja sai kisasta 0 pistettä ja nuo sileät sitten voitti. Näin sai kuitenkin pidettyä hyvän kaulan pisteissä toisena olevaan.


Salasana oli tässäkin pelissä ihana helpotus. Vähän huonomman suorituksen jälkeen pystyi ottamaan homman uusiksi salasanan avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti