tiistai 22. lokakuuta 2019

Jimmy Connor's Tennis


Games Beaten: 91/709
Genre: Sports
Goal: Win the Tour (16 Tournaments)

Arvosana: 4/10
Vaikeusaste: 5/10

Vähän Tennistä Jimmy Connoria vastaan vai sillä pelaten? En itse asiassa edes tiedä, ohjekirjakaan ei tätä tarkemmin selittänyt. Ehkä luin kyseisen seikan vähän huonosti.
No, eipä se mihinkään vaikuta :D

Eli pelataan legendaaristen turnauksien voittajia vastaan ja voitetaan erilaisia rahapalkintoja. Viimeisenä on tietysti Wimbledon.
Kuusitoista matsia pitäisi paukutella voittajana jotta peli on läpäisty :)


Aluksi tämä tuntui ihan älyttömältä jopa tuolla pelin ehdottamalla helpoimmalla tasolla. Ei edes yhtä erää voittanut vaikka kuinka yritti.

TMR:ltä vinkit haltuun ja löytyi taktiikka millä sitten voitti vastustajat vähän helpommin:
Eli vastustajan syöttövuorolla yrittää olla mahdollisimman lähellä verkkoa lyömässä. Tällä keinolla monesti vastustaja ei osunut palloon.
Omalla syöttövuorolla taas yritti mahdollisimman reunaan saada pallon, tämäkin kikka toimi melkoisen monesti ja vastustaja ei tehnyt mitään.

Ei nuo mitään 100% varmoja kikkoja olleet, monesti pisteistä joutui taistelemaan hampaat irvessä, mutta ainakin vähän helpotti :)

Nyt rupesi helpoin vaikeusaste tuntumaan oikealle. En edes halua tietää miten vaikeita nuo muut vaikeusasteet on.


Pelihän oli oikein mainion näköinen, selvästi panostettu grafiikoihin. Musiikit taas...noh, ei ne huonot olleet, ne eivät vaan sopineet tähän peliin yhtään. Tuli joku Disney-peli mieleen :D


Kyllähän tätä ihan mielellään paukutteli kun sai homman toimimaan vaikka en mikään Tenniksen ystävä olekaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti