lauantai 19. lokakuuta 2019

Disney's The Little Mermaid


Games Beaten: 60/709
Genre: Platform
Goal: Defeat Ursula (Stage 5)

Arvosana: 5/10
Vaikeusaste: 2/10

Koko peli pelkästään vesikenttiä...ajatuksena melkoisen kauhistuttava.
Pelin tapahtumat sijoittuvat alkuperäiseen Disneyn animaatioelokuvaan jossa Ariel yrittää saada pahalta Ursulalta äänensä takaisin joka on vangittu helmivenekuoreen. Ariel teki Ursulan kanssa diilin, että hän muuttaa Arielin ihmiseksi kolmeksi päiväksi.
Hommaan kuului kuitenkin ehto; Arielin oli saatava prinssi Erikiltä suudelma tuon kolmen päivän aikana tai hänestä tulisi Ursulan orja.
Ursula muuttaa itsensä kauniiksi Vanessa neidoksi ja yrittää saada Erikin itselleen. Koska Ursulalla on hallussa helmivenekuori, hän pystyy käyttämään Arielin ääntä ja näin lumoamaan Erikin tällä äänellä.
Ääni on saatava takaisin Ursulalta jotta Ariel saisi prinssin itselleen!



Nyt oli kyllä helppo peli. Ei jaksanut sen paremmin paneutua, kunhan vain juoksi läpi.

Pelissä on vain viisi kenttää ja ne ovat aika lyhyitä vielä. Kentissä olisi toki vaikka mitä keräiltävää kuten päivityksiä hyökkäykseen, mutta peli on niin helppo että ei tarvinnut pahemmin keräillä mitään.

Pomot olivat pelin haastavin osa, ei nekään kovin hurjia ollut. Hyvin samaa kaavaa; laita kala kuplaan ja heitä sillä pomoa. Vain jääkentän pomo erosi hieman tästä kaavasta, sitä täytyi heitellä kotiloilla. Tämä oli myös ainut pomo joka ei ollut vedessä vaan jäälautalla veden yläpuolella.


Viimeinen kenttä on pienoinen sokkelo. Paljon ovia ja oikea reitti täytyy selvittää vain niitä kokeilemalla. Hauska jekku kun oikea reitti löytyy menemällä samasta ovesta takaisinpäin mistä tulikin. Täten ei mennäkään edelliseen huoneeseen vaan ihan uuteen paikkaan.

Ursulalla on kaksi eri muotoa mutta ne ei juuri eroa toisistaan :D Toinen osio on vain lähempää kuvattu. Molemmissa taisteluissa ollaan Ursulan alapuolella ja täytyy heittää ylöspäin että onnistuu tekemään vahinkoa.
Toisessa muodossa oli pienoinen veden virtaus joka työnsi Arielia jatkuvasti vasemmalle. Tämä hieman hankaloitti heittämistä mutta ei pahasti.


En ole ihan vakuuttunut siitä, että olisiko tästäkin tarvinnut peliä väsätä. Ehkäpä pienet tytön tylleröiset on aikoinaan saanut tästä jotain irti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti