tiistai 29. lokakuuta 2019

Anticipation


Games Beaten: 131/709
Genre: Puzzle
Goal: Beat Level 4 (Very Hard Mode)

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 5/10

Vähän järjetön peli pelata yksinpelinä mutta minkäs teet. Vaikeusaste piti säätää Very Hardiksi että sai homman loppuun.Tätä olisi pystynyt pelaamaan ihan yksinään ilman tietokonevastustajia mutta siinä ei olisi ollut kyllä mitään järkeä. Laitoin sitten kolme vastustajaa mukaan.

Eli, tämähän on lautapeli jossa arvaillaan mitä tietokone piirtää. Neljä eriväristä korttia pitää saada jotta etenee seuraavalle tasolle. Tasoja on yhteensä neljä. Joka tasossa pitää kerätä nuo samaiset kortit.
Kortin saa kun arvaa nopeiten mitä tietokone piirtää.
Korttien väri riippuu siitä, minkä väriseen ruutuun on pelaaja tai vastustaja päässyt.
Oikeasta vastauksesta pääsee liikkumaan tietyn noppaluvun. Tämä luku määräytyy sen mukaan, miten nopeasti piirrettävän kuvan arvaa. Eli kuusi askelmaa on maksimi ja yksi minimi.


Tämä piti jostain syystä pelata Very Hardilla läpi. Tietääkseni saman lopun saa myös muilla vaikeusasteilla mutta säännöt on säännöt :)

Huomasi kyllä että Rare on asialla. Tässä oli vähän pientä vittuilua ja "hah hah" -huumoria.

Jotkin piirustukset olivat täysin vitsejä. Esimerkiksi piirustus "First in line" oli vain sana First viivan sisällä. Todella vitsikästä :D

Viimeisessä eli neljännessä tasossa mukaan laudalle oli laitettu aukkoja. Jos sattui aukkoon astumaan, putosi takaisin kolmannelle tasolle. Kerran tein tämän virheen.
Tätä oli kyllä lopulta helppo vältellä kun vain laski askeleet oikein ja piirtämisvaiheessa odotti sitten tiettyyn noppalukuun asti.

Very Hardit vastustajina oli kyllä ärsyttäviä. Nämä välillä vastaili oikein vaikka paperille oli piirretty vain muutama viiva :D
Tämähän tarkoitti sitä, että kuvat piti opetella hyvin ja vastata mahdollisimman nopeasti. Hankalammaksi homman teki vielä se, että kuvien piirtäminen ei aina alkanut samasta kohdasta eikä ne olleet edes samoin päin.


Taktikointiin ei ollut hirveästi mahdollisuutta kun piti nopeasti vastailla. Melkein aina laudalla tuli liikuttua 6-5 askelmaa ja toivoa että sattuu osumaan puuttuvaan väriin.
Sekin myös auttoi, jos tietokonevastustajalta puuttui samainen väri, niin pääsi sitä kautta yrittämään väriä itselleen.

Paljon tuuria tarvittiin läpäisyyn että sattui tulemaan helppo piirustus minkä nopeasti muisti. Joskus myös tuurilla tietokoneet vastasi väärin juuri oikealla hetkellä ja sai oikeat askelmat itselleen.


Varmaan oikein hauskaa oikeiden ihmisten kanssa, nyt tämä oli vain tämmöinen peliprojektin suoritus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti