keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Godzilla 2: War of the Monsters


Games Beaten: 132/709
Genre: Strategy
Goal: Beat Any Scenario

Arvosana: 4/10
Vaikeusaste: 4/10

Lähitulevaisuudessa luonnon tuhoaminen ihmisen ansiosta on aiheuttanut kauheita seurauksia. Nyt kuitenkin luonto kostaa tämän!Hirviötä on alkanut ilmestymään joka puolelle. Tehtaat tuhoutuvat, kaupungit palavat...
Myös muukalaiset, jotka ovat hyökänneet ennenkin maahan, ovat taas sotajalalla.
Ihmisten vastaisku on, että he pitävät kansainvälisen tapaamisen ja kokoavat parhaimmat joukot yhteen tuhotakseen uhkat.
Sinä olet yhdistyneiden puolustusvoimien päällikkö, sinun täytyy tuhota hirviöt tiedemiestesi avulla!

Yleensä pelaan pelit järjestyksessä jos on jatko-osia, mutta tässä ei ollut niin merkitystä koska nämä kaksi on ihan erilaisia pelejä.

Strategiapelin vuoro oli ja se osui tällä kertaa tähän. Lautapelimainen setuppi jossa liikutellaan tankkeja ja hävittäjiä kuin pelinappuloita konsanaan.


Aika kökkönen oli tämä. Tässä oli 12 erilaista skenaariota mistä pystyi valitsemaan minkä halusi. Otin ensimmäisen missä pitää tappaa Godzilla ja Baragon.
Voiton saavuttamiseksi piti hirviöt saada päiviltä. Vaihtoehtoisesti häviö tuli jos hirviöt onnistui tuhoamaan ydinvoimalan.

Muissa skenaarioissa oli ilmeisesti jotain muita hirviötä ja muukalaisia vastustajana, ei tullut testattua.

Tässä siis pelataan armeijalla jolla pitää yrittää tuhota nuo möröt. On käytössä erilaisia tankkeja ja hävittäjiä.

Muunkinlaisia härpättimiä pystyi tekemään kuten trailerin, Baragonin etsimislaitteen ja jotkin houkuttimet, toinen oli joku tuhoaja ja toinen atomipommi :D
Atomipommin pystyy myös aktivoimaan ja peli loppuu suoraan siihen. Tottakai tätä piti testata!

Laudalla liikutaan tietty määrä askelia, hävittäjät pystyy liikkumaan enemmän kuin ajoneuvot.

Monsterin viereen kun pääsi, pystyi sitä vastaan hyökkäämään. Hyökkäys oli vuoropohjainen taistelu mutta molemmat saivat vain yhden vuoron ja sitten joutui takaisin karttanäkymään.
Tässä oli jotain symboleja jotka rullasi kuin Rayn pelikoneessa konsanaan. Näiden perusteella sitten osumatarkkuus, voima ynnä muut määräytyivät. Aika jännä systeemi.


Tuntui että voimakkaammat iskut menivät tosi helposti ohi. Johtui ilmeisesti symboleista ja siitä, että hirviötä ei ollut piirittänyt joka puolelta lautanäkymässä. Se ilmeisesti nosti jonkin verran osumistarkkuutta.

Godzilla ja Baragon saivat vielä ärsyttävästi energiaa takasin tietyn ajan jälkeen. Tarpeeksi monta vuoroa ilman vahinkoa oli energiat täyttyneet kokonaan.
Tää oli vielä paskaa kun Baragon muuttui näkymättömäksi ja tutka ei toiminut jostain syystä. Hankala jäljittää missä se menee.

Hyvää tässä oli se, että oma vuoro päättyi vasta kun sen itse lopetti. Sai liikuteltua kaikkia laitteita rauhassa ja hyökkäiltyä. Menusta sitten itse valitaan vihollisille hyökkäysvuoro.

Meni kyllä kunnon tuurilla Godzilla alas :D Sain kolme samaa symbolia jotka ilmeisesti olivat jotain hyökkäysvoimaa parantavia niin Godzilla kuoli yli puolista energioista.

Baragon trollas sitten urakalla muuttumalla näkymättömäksi ja sai sitten paljon energiaa takaisin. Oli muutama tankki ja yksi hävittäjä jäljellä enää. Iskut menivät onneksi hyvin ja sekin kaatui viimein :)


Vähän mitäänsanomaton peli, ei kyllä ollut itselle hirveästi nautintoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti