tiistai 29. lokakuuta 2019

Hammerin' Harry


Games Beaten: 130/709
Genre: Platform
Goal: Defeat Rusty Nailers Boss (Beat Game Twice)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 4/10

Let's Get Busy! niin kuin Harry kokoajan hoki.
Paha raksafirma, Rusty Nailers Inc. mikä jo omistaa oikeastaan kaiken mahdollisen kaupungista, tarvitsee lisää tilaa jotta voi rakentaa lisää taloja. Harryn ja Genin asunto on tämän firman hankkeiden tiellä ja se täytyy tuhota.
Rusty Nailers Inc. lähetti muutaman miehen tuhoamaan tönön ja Harry ei ole asiasta kovin mielissään. Harry ottaa luotettavan puuvasaransa mukaan ja lähtee tuhoamaan Rusty Nailers Inc.:n rakennuksia ympäri kaupunkia kostaakseen talon tuhoamisen.
Rusty Nailers Inc.:n puheenjohtaja pitää saada vielä vastuuseen, ennen ei Harry lepää!

Ihan mukava peli. Hieman lyhyt vaan, vain viisi kenttää. Tosin, tässä on Ghost's 'n Goblins tyyliin läpäistävä peli kaksi kertaa. Toisella kierroksella vihut hieman hankaloituivat.


Tosiaan, vain viisi kenttää ja nekin melkoisen lyhyitä. Kenttien jälkeen pääsee bonuskenttään josta saa hyödyllisiä tavaroita.


Pomot oli kyllä melkoinen vitsi, kuolivat tosi nopeasti. Toisella kierroksella muutamasta oli hieman vastusta, mutta eipä ne liikaa hankaluuksia tuottaneet. Vasaralla jokusen kerran hutki menemään ja homma oli siinä.


Harry tykkää hakata vasaralla ja sillä voikin lyödä moniin eri suuntiin. Oikein tyydyttävää puuhaa iskeä vihollista leukaperiin kunnon vasaran iskulla :)

Kenttiin on ripoteltu paljon hyödyllisiä tavaroita. Löytyy isompi vasara joka on todella tehokas, punainen paprika joka vaihtaa vasaran lyöntityyliä, housut joiden avulla voi hypätä paljon korkeammalle, turvakypärä joka antaa yhden ylimääräisen osuman, salaman jolla voi tuhota viholliset ruudulta, kellon jolla voi pysäyttää viholliset.
Löytyy myös pullo jolla saa yhden palkin energiaa takaisin.

Oikeastaan ainut hankalampi kohta pelissä oli kolmannen kentän veneajelu. Varsinkin toisella kierroksella vihollisia tuli älyttömästi.
Tähän onneksi löytyi ihan kiva taktiikka; hakkasi vasaralla ylöspäin ilman hyppimistä. Veteen putoamisen riski pieneni huomattavasti.

Eipä viimeinenkään pomo mitään suurempia ongelmia tuottanut, samanlaisella vasaran mätkimisellä sen sai hoideltua kuin muutkin vastustajat. Ei tarvinnut taktiikoita kehitellä.


Muutamassa kentässä oli vähän ruudun scrollauksen kanssa ongelmaa, joutui edes taas jynkyttämään että sai Harryn pois ruudun etuosasta.
Muuten kyllä ihan mainiota menoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti