sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Adventures of Lolo 3


Games Beaten: 118/709
Genre: Puzzle
Goal: Defeat King of Eggerland (Level 17-10)

Arvosana: 8/10
Vaikeusaste: 7/10

Lolo, Lala ja heidän ystävänsä elivät monia vuosia rauhallisesti pahan kuningas Eggerin tuhoutumisen jälkeen. Kuitenkin kävi niin, että Eggerin poika ja perillinen, uusi Eggerlandin kuningas nosti sotakirveen esiin.Hän levitti mystistä ainetta Edenin kansan päälle joka muutti heidät kiveksi. 
Lolo ja Lala sattuivat olemaan kylpemässä valtakuntien välisellä joella joten tämä aine ei vaikuttanut heihin. He huomasivat mitä on käynyt ja lähtivät Eggerlandiin tuhoamaan uutta kuningasta ja pelastamaan kansan.
Tällä kertaa ei Lala ole pelastuksen kohteena vaan he toimivat parina!

Aikaisemmin joskus vuosia sitten läpi pelattu mutta niin, että otin aina Save Staten kun halusin pitää taukoa. Ei silloin jaksanut ottaa salasanoja ylös. Nyt kuitenkin sitten ihan salasanojen kanssa menty läpi :)


Lolot ei oo ikinä aiheuttanut liikaa päänvaivaa, mutta kyllä joissain huoneissa saa vähän päätänsä raapia, varsinkin tämän kolmosen kanssa :D

Näissä Loloissa on vielä se hyvä puoli, että vaikka olisi aikasemmin mennyt läpi, niin ei kyllä muista noita ratkaisuja lainkaan, ainakaan tässä kolmosessa.
Sama kun olisi ekaa kertaa pelannut. Muutaman huoneen ulkoasun tunnistin kun pääsi siihen, mutta ratkaisusta ollut mitään käryä.


Tää kolmonen on ehdottomasti vaikein tästä trilogiasta. Muutamaa huonetta joutui hieman pidempään miettiä ennen kuin välähti.

Välillä kyl turhautti tää pikkutarkka Lolojen tyyli. Välillä joutui pienen virheenkin takia aloittamaan koko huoneen alusta. Harvemmin oli ylimääräisiä ammuksia tai muitakaan esineitä. Kaikkea oli juuri sopivan verran.

Oikein mukava lisä pelialueen lisäksi oli peliin lisätyt pomotaistelut. Melkoisen yksinkertaisiahan nuo oli, mutta itse tykkäsin niistä! Tutut viholliset olivat nyt jättikokoisena vastassa :)


Tähän kolmoseen oltiin laitettu kartta missä pystyi vähän liikkumaan. Ihan hauska lisä. Sekä oli myös harjoittelu -osio.
Kaiken kaikkiaan  peli sisälsi 100 huonetta, eli aivonystyröiden hieromista oli kyllä tarpeeksi :D


Vesimaailman tasot oli kyllä ärsyttävimpiä. Itseään kohti imevät kalat oli uusi vihollistyyppi mikä oltiin lisätty tähän kolmoseen ja ne oli kyl melkoisen ärsyttäviä.
Aina ei muistanut tuota ottaa huomioon ja kerkesi tuulettamaan läpi menneen huoneen vuoksi mutta sitten huomaakin että ei arkulle pääse kun kala imee kohti :P

Tässä oli mielestäni vähän tasapaino-ongelmia. Nuo vesimaailman tasot oli aika haastavia mutta sitten taas viimeisen maailman aika helppojakin muutamaa lukuun ottamatta.

Taso 17, huone 9...tää on kyllä ainakin minusta koko pelin vaikein huone. Meni noin tunti tätä pähkäillessä. Vertailun vuoksi yleensä hankalimmissa meni 15-30min ja noitakin oli vain muutama.
Kyllähän se sitten viimein ratkesi kun tarpeeksi pyöritteli.

Viimeinen pomo oli hyvin samankaltainen kun kakkosessa, ei mitään kovin erikoista. Eipä Lolot pomotaisteluihin keskitykään :P


Suosittelen Lolo -trilogiaa kaikille puzzlepelien ystäville :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti