maanantai 30. joulukuuta 2019

Paperboy


Games Beaten: 177/709
Genre: Action
Goal: Make It Trough Every Day of the Week

Arvosana: 5/10
Vaikeusaste: 6/10

On aikainen aamu ja linnut laulavat. Tuttu "TÖMPS!" -ääni voi tarkoittaa vain yhtä asiaa - lehdenjakaja on saapunut.
Väsynein silmin kuljetat lehtiä uskollisille tilaajillesi.
Tämä saattaa äkkiseltään kuulostaa helpolta työltä mutta sitä se ei ole. Homma vaatii hyvää pyöränhallintaa jotta selviää asfalttiviidakon läpi!

Oli taas melkoinen RNG ryöpytys.

Jotenkin kuvittelin että tämä olisi ollut hieman helpompi, mutta yllättävän haastavaksihan tämä osoittautui.

Tavoitteena on selvitä koko viikon lehtien jaosta. Ei ole pojalle annettu edes viikonloppu vapaata.

Neljä elämää ja yhden osuman kuolemat, ai että.

Alussa näkyy, mihin taloihin lehtiä pitää jakaa. Onneksi näitä ei tarvitse muistaa sillä talot, jotka eivät ole tilaajia, ovat punaisia.
Jos ei lehteä onnistu jakamaan, peruu kyseinen talo tilauksensa.
Ilmeisesti jos kaikki peruvat tilauksen, peli loppuu siihen. Tästä en ole ihan varma kun näin ei päässyt käymään kertaakaan.
Riitti, kun edes yhden talon tilausta sai pidettyä yllä.


Myös punaisia taloja kannattaa pommittaa lehdillä sillä jos niiden ikkunat rikkoo, saattaa niistä tulla lehden tilaajia. Aika rankka keino tilaajien lisäämiseksi :D

Pyörä liikkuu automaattisesti ja sen vauhtia voi joko nopeuttaa tai hidastaa.

Lehdet pitää heittää siis jatkuvassa liikkeessä joka tekee ajoittamisesta hieman hankalaa. Pelin kuvakulma antaa myös omat haasteensa oikeisiin paikkoihin viskomisen.
Onneksi tätä on sentään sen verran helpotettu että riittää, kun lehden saa jaettua etuovelle. Jos onnistuu suoraan postilaatikkoon heittämään, saa enemmän pisteitä, jee.

Jokaisen päivän lopussa on bonus-alue. Tämän läpäiseminen ei ole pakollista eikä sen feilaamisesta rokoteta elämää. Pisteiden keräilyä vaan.
Itse lähes aina yritin läpäistä tätä kun se oli ihan hauska.
Yritetään heittää lehtiä läpi renkaiden ja hypitään hyppyreistä. Lopussa on oikein maali ja ihmisiä hurraamassa suoritukselle :D



Pyöräilyn lomassa saa väistellä kaiken maailman rojua jotka estävät lehdenjakamista.

Löytyy perinteisiä esteitä kuten koira ja ihmiset. Hieman oudompaan kategoriaan menee itsestään rullaava vanne ja itse Kuolema!

Esteitä oli erilaisia, osa liikkui, osa oli paikallaan. Muutama este liikkui pienen matkan jonka jälkeen se pysähtyi. Nämä oli ärsyttäviä kun ne toimivat RNG:llä.
Välillä ne liikkuivat pienen matkan, välillä ihan kadulle asti. Pienen matkan liikkumisessa ongalman oli, että yleensä edessä oli paljon muutakin rojua ja niitä ei oikein pystynyt enää väistämään.
Myöhemmissä päivissä esteiden määrä oli jo sellaisella tasolla että jos huono tuuri kävi, ei ollut mitään toivoa selvitä tilanteesta.

Oli kyllä todella surkeat Hitboxit tässä. Pyörän oikea laita oli jostain syystä paljon tarkempi kuin vasen. Pienikin hipaisu oikealla laidalla ja henki lähti saman tien.
Vasemmalla laidalla sai mennä jopa esteiden sisälle eikä kuolema ollut lähelläkään. Välillä oikein hirvitti ajolinjat kun ne menivät esteiden sisäpuolella.

Ärsytti kyllä kun läpäisy oli oikeastaan tuurin varassa. Riippui ihan täysin mihin asentoihin viholliset päätyivät.
Välillä joutui tekemään ihme pujotteluja ihmisten pihojen läpi selvitäkseen.


Kyllä tämä useamman päivän otti ennen kuin taipui. Monesti pääsin perjantai-sunnuntai -akselille, mutta inha tuuri tuli sitten vastaan.


Ihan ok peli, tätä kuitenkin jaksoi yrittää vaikka RNG ja paskat Hitboxit söivätkin pelinautintoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti