tiistai 5. marraskuuta 2019

The Three Stooges


Games Beaten: 145/709
Genre: Adventure
Goal: Gather 5000 Dollars During 30 Days to Save the Orphanage

Arvosana: 8/10
Vaikeusaste: 4/10

Oltiin kaveriporukalla viettämässä dokailuviikonloppua. Saunottiin grillattiin ja pelailtiin, perussettii.
Toisen päivän iltana yksi kaveri sitten halusi että pelaan jonkun pelin läpi tähän mun projektiini liittyen mitä en oo vielä aikaisemmin pelannut.
Valitsin sitten pelihyllystä tämän The Three Stooges -pelin koska se ei vaikuttanut hirmu pahalta pelata melko jurrissa. Peli oli osittain tuttu Retkun ja AVGN:n videoista.

Menihän se läpi vaikka oli kyllä melkoista säätämistä :D Oli kyllä nostalgista pelata pienestä kuvaputkitelkkarista, empä muista milloin viimeksi olisi tullut semmoisen kanssa pelailtua.
Telkkari ei vielä tukenut jenkkikoneen 60 HZ taajuutta joten peli oli mustavalkoinen :D Eipä se menoa haitannut.

Peli on melkoisen hyvä! En ole koskaan noita pölkkypäiden lyhäreitä katsellut enkä tiedä ukoista juuri mitään mutta pelin huumori sai hymyn huulille.

Ideana on kerätä orpokodille rahaa koska mörskä on päässyt ränsistymään pahasti ja vuokratkin on maksamatta. Minimivaatimus on 5000 dollaria mutta jos haluaa parhaimman mahdollisen lopun, rahaa pitää kerätä 20 000 dollaria.
Rahaa kerätään erilaisten minipelien avulla jotka ovat pieniä työtehtäviä. Mitä paremmin minipeleissä pärjää, sitä enemmän rahaa saa. Aikaa kerätä rahat on 30 päivää.

Minipelit valitaan kädellä joka rullaa valintaruudukossa. Ruudukossa on kuusi erilaista kohtaa mihin käsi voi pysähtyä. Osa näistä ruuduista on hiirenloukkuja jotka vievät kädestä yhden sormen pois.
Kun kaikki sormet on menettänyt, peli alkaa alusta.
Ruudukossa on myös muita turhia ruutuja jotka tuhlaavat vain yhden päivän. Päivä siis kuluu aina, kun on pelannut jonkin minipelin tai turhakkeen.


Käden nopeutta pystyy säätelemään läpsimis -minipelissä. Humalapäissään en tiennyt että mitä ihmettä tässä pitää tehdä ja mikä tämän pelin virka on mutta myöhemmin selvisi että läpsimällä kahta muuta pölkkypäätä, saa käden hidastumaan roimasti ja oikeisiin ruutuihin osuminen on paljon varmempaa.


Minipelit liittyvät kolmikon lyhytelokuviin. Pelaaja onkin aivan pihalla jos ei tiedä niistä mitään. Onneksi kuitenkaan tietämättömyys ei vaikuta pelaamiseen paitsi tietovisassa.
Tietovisan kysymykset sijoittuvat hahmojen historiaan, 1930-40 -luvulle. Meni kyllä nämä hommat täysin arvaukseksi :D

Tietovisan lisäksi löytyy nyrkkeilyä, piirakoiden heittelyä, keksien syömistä, sairaalassa apulaisena olemista.


Pelasin tämän vielä himassa uudestaan läpi koska piti kuvia saada pelistä. Eipä tuo mitään haitannut sillä tykkäsin tästä.

Tähän on laitettu vielä hahmoille kunnon äänet, aiheuttivat melkoista repeilyä :D

Humalapäissään kun sain juuri ja juuri tuon tarvittavan 5000 dollaria kasaan, tällä jälkimmäisellä pelikerralla tuplasin summan!
Aika tekeminen olisi saada tuo paras, 20 000 dollaria kasaan mutta ihan varmana palaan vielä joku päivä tekemään sen :)


Pitää kyllä näiden ukkojen lyhäreitä käydä katselemassa YouTubesta, vaikuttaa hyvältä setiltä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti