maanantai 4. marraskuuta 2019

Excitebike


Games Beaten: 139/709
Genre: Racing
Goal: Beat Each Track in Grand Prix (Selection B)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 4/10

Omasta Motocross taustasta tuskin oli sen suurempaa hyötyä tässä ;D
Tavoitteena oli päästä vähintään kolmannelle sijalle Selection B -osiossa. Erona Selection A -osioon on vain se, että tässä on myös muita kuskeja mukana.

Minä halusin mennä tämän ihan täydellisesti läpi joten pelasin molemmat Selectionit läpi. Radat tulivat mukavasti tutuiksi kun ei olleet muut kuskit härväämässä edessä.


Mikään kolmas sija ei tullut kysymykseenkään vaan vetäsin jokaisesta voitot. Hauska kun pelasin tämän pelin nopeammin ja paremmin läpi kuin TMR. Hänen sanojensa mukaan neljännessä ja viidennessä radassa on hankala tulla edes kolmannelle sijalle.
No, viidennessä radassa oli jonkin verran haastetta mutta ei senkään läpäisy liian pitkään vienyt.

Hypyt piti hallita ja hyppyreistä ei saanut aina hypätä liian pitkälle tai seuraava hyppy jäi sitten todella vajaaksi. Semmoinen sulava jatkuva liike oli ehdottomasti paras kohdissa, missä oli monta hyppyriä putkeen.
Alkupään kisoissa sai kaatuakin, mutta jos tuossa viimeisessä halusi ensimmäiseksi, niin piti mennä kaatumatta.
Väillä kilpakaverit olivat niin ärsyttävissä paikoissa että joutui mudan päältä ajamaan joka sitten hidasti ajamista melkoisesti.

Kaatua pystyi kolmella eri tavalla. Joko laskeutumalla hyppyriin huonossa kulmassa, törmäämällä kilpakumppaniin tai keulimalla ympäri :D

Mopedi kulki kovempaa jos ajoi B-napilla. Tämä kuitenkin kuumensi moottoria ja jos kone sattui ylikuumentumaan, niin joutui odottamaan sen jäähtymistä pientareen puolella.
Radoista löytyi pieniä nuolia jonka päältä ajamalla sai moottorin viilennettyä heti. Välillä meni suunnitelmat uusiksi kun joku muu kilpailija sattui olemaan tuollaisen nuolen päällä ja siihen ei päässyt.

Tässä vähän omia tuloksia, suluissa ensimmäiseen sijaan vaadittu aika:

Kisa 1: 1:00:06 (1:16:00)
Kisa 2: 1:07:55 (1:16:00)
Kisa 3: 1:06:88 (1:16:00)
Kisa 4: 1:11:47 (1:12:00)
Kisa 5: 1:05:72 (1:06:00)

Tää on kyllä hauska peli! Todella tyydyttävää kun saa kunnolla ideasta kiinni ja pääsee radat yhdellä sulavalla liikeradalla läpi.


Tässä on vielä kenttäeditori minkä kanssa tuli kyllä skidinä vietettyjä tunteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti