perjantai 18. lokakuuta 2019

Super C


Games Beaten: 55/709
Genre: Run and Gun
Goal: Beat Alien (Area 8)

Arvosana: 9/10
Vaikeusaste: 6/10

On kulunut vuosi Red Falconin tuhoamisesta kun Bill ja Lance saavat uuden tehtävän. Tällä kertaa muukalaiset ovat vallanneet armeijan tukikohdan ja riivanneet suurimman osan sotilaista.Nyt Bill ja Lance joutuvat muukalaisten lisäksi tappamaan sotilaita rauhan säilyttämiseksi.

Hyvä peli oli myös tämä! Hyvin identtinen Contran kanssa, samat aseet ja meiningit. Kahdeksan kenttää tässäkin mutta Contran "3D" -tyyliset kentät oli vaihdettu ylhäältäpäin kuvattuihin kenttiin. Tässä oli myös kolme muukalaisten mestoihin sijoittuvaa kenttää.


Peli oli hieman helpompi kuin Contra, tai sitten helppouden tunne johtui siitä, että pelasin nämä molemmat putkeen, oli kontrollit ja pelin mekaniikat hallussa.
Sama idea tässäkin että parempi olla kuolematta ja yritettävä säilyttää Spread -asetta mahdollisimman pitkälle.
Peli onneksi tarjoilee uusia Spreadeja melko usein joten sen menettäminen ei ihan niin suuri ongelma ole tässä kuin alkuperäisessä Contrassa.


Kuudes kenttä oli itselle hankalin ja siitä en hirveästi pitänyt. Ulkoasu ihan hieno mutta ne randomilla ilmestyvät "suut" oli kyllä ärsyttäviä. Monesti kävi niin, että ne ilmestyivät suoraan hahmon alle ja henki lähti.
Myöskin seinistä tulevat piikkipallot oli pahoja, en oikein koskaan oppinut miten ne pitäisi mennä kuolematta.

Läpi menneellä yrityksellä viimeisessä tasossa oli vielä kaikki continuet jäljellä ja vielä kolme elämääkin. Antoi kummasti lisäpontta!


Spreadin saaminen tänne asti on kyllä työn ja tuskan takana enkä siinä onnistunutkaan. Onneksi pomoa ennen löytyy Fire -ase.
Viimeinen vastus olikin aika helppo vaikka onnistuinkin menettämään Fire -aseen heti kättelyssä ja jouduin turvautumaan perus hernepyssyyn.
Hieman taivaalta satavan roinan väistelyä ja tarkkoja laukauksia ihmisnaamaan, näillä eväillä se kaatui mukavasti :)


Todella hyvä peli tämäkin, jatkossa ehdottomasti tulen pelaamaan tätä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti