torstai 24. lokakuuta 2019

Sesame Street: 1-2-3


Games Beaten: 114/709
Genre: Puzzle
Goal: Finish Every Game Mode

Arvosana: 4/10
Vaikeusaste: 1/10

Tiukkaa aivopähkinää Sesame Streetillä!
Kaksi eri pelityyppiä:

Ensimmäisessä pelityypissä leikittiin palikoilla. En kyllä tiedä mitä tällä on tekemistä laskemisen kanssa.
Aluksi piti vain ihan oikean muotoinen palikka löytää. Homma mitä hankaloitui jo seuraavassa pelityypissä kun täytyi löytää oikea värikin!
Loppupään pelityypissä oli ihan palikoiden muodostamia esineitäkin joukossa. Täytyi vain klikkailla oikeita palikoita jolloin ne menivät esimerkkikuvan viereen. Palikka kerrallaan rakennettiin oikeanlainen ja värinen esine.



Osa peleistä loppui ihan automaattisesti, mutta jotkut jatkuivat vaikka kuinka pitkään ja samoja pulmia tuli vastaan. Tein niin, että kun samoja rupesi tulemaan niin siirtyi seuraavaan peliin.

Toisessa pelityypissä sitten piti laskea ihan oikeasti. Avaruusolioita, yhteen- ja vähennyslaskua.  Aika hurjaa settiä tällein yli 30 -vuotiaalle äijälle.
Aluksi vain tsekkaillaan monta avaruusoliota on ruudulla ja valitaan oikea luku ruudun alareunasta. Seuraava peli onkin sitten hyvin samanlainen, kerrotaan etukäteen luku ja pitää sitten itse valita oikea määrä avaruusolioita.
Seuraavaksi päästäänkin ihan oikeasti laskemaan. Eli yhteen - ja vähennyslaskua pitää harjoittaa yksinkertaisilla luvuilla.
Viimeisessä osiossa jälleen peli näyttää jonkun luvun ja pelaajalla on kolme numeroa näkyvissä mitkä yhteen laskemalla saa tuon kyseisen luvun aikaiseksi.



Ompahan tämäkin pelisarja nyt sitten korkattu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti