lauantai 19. lokakuuta 2019

Mario Bros.


Games Beaten: 63/709
Genre: Platform
Goal: Finish Phase 18

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 4/10

Putkimiehen seikkailut jatkuvat :)
Tätä tullut pentuna tahkottua pirakartilla mutta en muista olisinko läpi asti pelannut.

Eli hommahan loppuu leveliin 18, silloin ei peli tarjoa enää mitään uutta.

Putkista työntyy ulos jos jonkinlaista örvelöä ja Marion täytyy nyrkillä heilauttaa lattiaa ja kääntää örvelöt kumoon. Vasta tämän jälkeen pystyy örvelön tuhoamaan. Löytyy perinteistä kilpikonnaa, rapua ja kärpästä.
Ravut on ainoita vihollisia jotka ei kellahda yhdestä iskusta kumoon, vaan niitä joutuu kahdesti nyrkittämään.


Jos ei ajoissa kerkeä örvelöä tappamaan, nousee se uudelleen pystyyn ja sen nopeus tuplaantuu.

Marion menoa hankaloittaa vielä tulipallot joita ilmestyy randomisti sekä jääpuikko, joka jäädyttää maaperää tehden siitä liukkaan.

POW-painikkeella saa käännettyä kerralla kaikki viholliset mutta sitä voi käyttää vain kolme kertaa. Tosin bonuskentän jälkeen POW-painike tulee taas uudelleen takaisin.

Bonuskentissä kerätään kolikoita tietyn ajan puitteissa ja pisteitä tulee sen mukaan miten paljon kerkesi keräämään. En ole ihan varma että saiko tässä pisteistä lisäelämiä, mutta voisi kuvitella näin.
Nämä bonuskentät lasketaan mukaan tuohon 18 kenttään ja näitä tulee aina silloin tällöin vastaan.


Aika helpostihan tämä meni, ei ollut hirveämmin ongelmia. Meno oli loppupäässä hieman hektistä sillä örvelöitä tuli montaa eri lajia samassa kentässä ja tulipallojen määrä oli isompi.

Kentän 17 jälkeen saa jo tuulettaa ja huokaista helpotuksesta sillä se on pelin viimeinen hankalampi kenttä. Viimeinen eli kenttä 18 on vain kolikoiden keräämistä. Muodon vuoksi keräsin siitä kaikki kolikot jotta saa "kunnon" läpäisyn tälle viimeiselle kentälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti