sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Legend of Kage


Games Beaten: 73/709
Genre: Action
Goal: Play Trough 3 Loops (4 Stages)


Arvosana: 5/10
Vaikeusaste: 4/10

Pelihahmona toimii nuori ninja nimeltään Kage jonka tehtävänä on pelastaa prinsessa Kiri pahalta ninjajengiltä. 
Kagen pitää löytää tiensä metsän, salaisen tunnelin, metsässä sijaitsevan seinän ja linnan läpi löytääkseen prinsessan.

Muistelin että tämä oli vaikeempi kun joskus kersana pirakartilla pelailin. Menikin läpi ruoan lämpenemistä odotellessa.

Seikkaalaan tosiaan Kage -nimisellä ninjalla ja tapetaan muita ninjoja. Aseina toimii heittotähdet. Kage osaa kiipeillä puissa ja hyppiä melkoisia loikkia!

Ihan jees, vähän outo tasapainotus tässä kun kaksi ekaa kenttää olivat ne vaikeimmat. Kentät oli muutenkin todella nopeita läpäistä.


Kolme loopia piti pelata että sai loppukuvat näkyviin. Aina jokaisella loopilla vaihtui vuodenaika ja tätä en tiennyt kersana, en tainnut kovinkaan pitkälle päästä silloin :D


Kentistä löytyi jokin pallero jonka kerätessään Kagen puvun väri vaihtui ja hänen heittotähdistään tuli tehokkaammat. Kaksi kertaa pystyi pukua päivittämään, mutta osumasta menetti aina yhden värin.
Myös viholliset saattoivat pudottaa noita palleroita. Ihan näppärää kyllä että hetken sai pelata vähän rennommin, ei tarvinnut pelätä kerrasta kuolemista :)

Ensimmäinen kenttä on ihan perus etenemistä tappaen ninjoja ja hieman pahempia samuraita.

Toisessa kentässä piti tappaa kymmenen ninjaa jotta pääsi etenemään.

Kolmas kenttä oli todella outo, piti vain hyppiä tasoja pitkin ruudun yläreunaan ja kenttä oli siinä. Meni vielä todella helposti kun käytti kokoajan suojausta jonka pystyi aktivoimaan A-napista.

Neljännessä kentässä sitten oltiin linnassa ja muutaman kerroksen jälkeen löytyi Kiri. Jälleennäkemisen riemu ei kuitenkaan ollut kovinkaan pitkä jos oli muulla kuin viimeisellä loopilla sillä ninja nappasi hänet uudelleen ja pelastustehtävä jatkui.


Linnakentän jälkeen tuli aina pomotaistelu. Aluksi piti tuhota joku perhonen jonka jälkeen itse pomo rupesi ottamaan vahinkoa. Pomohan on sitten naurettavan helppo perhosen tuhoamisen jälkeen.


Ei hullumpi peli, vähän yksitoikkoinen mut kyllähän tän nyt kerran läpäisi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti