maanantai 21. lokakuuta 2019

Chip 'n Dale Rescue Rangers 2


Games Beaten: 82/709
Genre: Platform
Goal: Defeat Fat Cat (Stage 9)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 3/10

Joskus vuosia sitten olen pelannut tämän save stateilla läpi. Satunnaisia speedruneja katellut mutta ei silleen tuttu peli kuitenkaan. Nyt sitten ihan legitisti läpi :)Hyvähän tämä oli vaikka ei ihan ykkösen veroinen.

The Rescue Rangersit kuulevat karmaisevia uutisia! Fat Cat on karannut vankilasta ja varastanut Faaraon uurnan. Tiimi lähtee paikantamaan että missähän Fat Cat mahtaisi piileskellä uurnan kanssa. Se täytyy saada takaisin!

Hyvin samanlainen kuin ykkönen. Laatikoita heitellään vihollisia kohti. Tällä kertaa voi heittää myös viistoon ja tekemään hienon latausheiton. Pomoja ei enää heitellä punaisella pallolla vaan jokaisessa on omansa tyyli.


Kentissä on paljon vaihtelua ykkösen tyyliin. Vaikka kentät ovatkin värikkäitä ja hienosti tehty, on ne jotenkin tylsähköjä pelata.
Niissä oli myös mukavasti kaikenlaisia kenttään liittyviä mekanismeja joita oli vaan tietyssä kentässä.

Pomot oli vähän jänniä siinä mielessä että muutama alkupään pomo tuotti hieman hankaluuksia ja loput sitten meni ongelmitta. Voi olla että oli pelaajassa vika :P


Viimeisessä kentässä ei ollut ensimmäisen pelin fiilistä, hieman tylsähkö kenttä ja se olisi voinut olla mikä tahansa pelin muista kentistä.


Viimeinen pomo sitten, voi pojat...
Tällä kertaa ei hakatakaan itse Fat Cattia kuonoon vaan joutuu tyytymään robottiversioon. Robotti oli kyllä aika hohhoijaa -kamaa.
Ihan hauska idea, mutta olisi saanut olla vähän hektisempi. Suurin osa taistelusta oli pelkkää odottelua ja pommien oikein ajoittamista.
Robotti pudottaa pommin jossa on aikalaskuri. Ajan määrä vaihtelee tuurilla.
Heitto pitää ajoittaa robottiin niin, että pommi osuu siihen juuri kun aikalaskuri on nollassa. Tämä on melkoisen hankalaa aluksi ja menee monet pommit hukkaan. Vielä kun tämä ottaa melkoisen paljon osumaa, voi taistelu venyä piiiitkäksi.


Grafiikat oli kyllä huippuluokkaa. Jopa niin huippuluokkaa että peli hidasteli välillä jonkin verran.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti