maanantai 21. lokakuuta 2019

Bigfoot


Games Beaten: 83/709
Genre: Racing
Goal: Win Race in Oyster Bay, New York (9th City)

Arvosana: 5/10
Vaikeusaste: 6/10

Vähän kisailua isojen monsteriautojen hengessä.
Löytyy jos jonkinlaista kisaa ja lajia; autojen murskaamista, mudassa ajamista, mäkiajoa, traktorivetoa ja lopuksi vielä mestaruuskisa Oyster Bayssa.

Ennen varsinaisia kisoja ajetaan kilpaa ja koitetaan kerätä mahdollisimman paljon rahaa. Tämä osio on kuvattu lintuperspektiivistä ja tässä voi myös yrittää tehdä jäynää vastustajalle.
Kisoihin osallistuminen maksaa rahaa ja tässä osiossa sitä on saatava kerättyä tai muuten tulee Game Over...
Oman oma auto tuhoutuu, menettää rahaa. Tämän takia kannattaa yrittää mahdollisimman paljon hajottaa vastustajan autoa jotta sillä olisi rahat lopussa. Jos vastustajalle tulee Game Over, tulee sen tilalle uusi kisaaja ja sillä on taskussaan hieman rahaa jotta se pystyy osallistumaan kisoihin.


Itse kisat ovat kovia rääkkejä autolle ja näin ollen niitä pitää korjata aina tasaisin väliajoin. Myös tämä lysti luonnollisesti maksaa.
Joutuu korjaamaan moottoria, iskareita, renkaita yms.



Yhdeksässä kaupungissa vieraillaan kisailemassa. Kaikkia kisoja ei tarvitse voittaa, mutta on pidettävä huoli että ei rahat lopu kesken. Toki on paljon parempi jos kisoja onnistuu jatkuvasti voittamaan, vastustaja on kokoajan paineessa rahan suhteen.

Hieman kyllä kesti että tajus pelin juonen. Tietenkään heti mitään ohjekirjoja lueta joten hetki meni :D
Lintuperspektiivistä kuvatussa ajelussa luonnollisesti painoin A:ta kaasuna vaikka eihän tuossa tarvinnut mitään painaa. Ilmankos nitrot hävisivät aina ja ihmettelin että miksi en saa niitä ollenkaan :P

Varsinaisten kisojen näppäimet olikin sitten aluksi tosi kryptiset oppia. Ei päässyt edes liikkeelle kun vastustaja oli jo maalissa. Sit ohjeita luettuani ymmärsin mitä pitää tehdä. Koslan saa liikkeelle painamalla vasemmalle ja oikealle D-padista nopealla tahdilla.
Tästä hommasta tuli sormi tosi kipeäksi aika nopeasti :D
Aluksi ihmettelin kun hävisin näitä kisoja kokoajan. En tajunnut mihin tahtiin D-padia pitää painaa ja pitääkö sitä jossain tietyssä rytmissä.
Myös moottori hajosi helposti.


Sit äkkäs että kisat voi mennä vaan rämpyttämällä mahdollisimman kovaa jos moottorin kunto on parhaimmalla mahdollisella tasolla.
Joissain loppupään kisoissa piti kyllä vähän kaasua hellittää ja antaa koneen jäähtyä että ei hajonnut kesken kisan.

Voitto tuli sillein, että voitti mahdollisimman paljon kisoja putkeen että vastustaja ei saanut korjattua autoaan ja hävisi kisoja sen vuoksi. Viimeinen kisa menikin sitten ihan rennosti kun ei vastustajalla ollut mitään mahdollisuuksia voittoon, hyvä että maaliin asti pääsi :D


Ihan jees peli, mutta nää rämpytyspelit ei pidemmän päälle oo niin siistejä. Tässä kun olis ollut enemmän haastetta niin ei olis kyllä enää montaa yritystä sietänyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti