tiistai 22. lokakuuta 2019

Al Unser Jr.'s Turbo Racing


Games Beaten: 97/709
Genre: Racing
Goal: Win World Grand Prix Series (16 Tracks)

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 3/10

Formulaa, formulaa. Tämä oli tosi helppo! Hyvä ottaa ensimmäiseksi ajelu/formulapeliksi jos haluaa tälläistä projektia tehdä :) Ensimmäisellä yrityksellä meni ilman mitään harjoitteluja.

Ajetaan 16 kisaa putkeen, ei salasanoja tai tallennuksia. Onneksi vaikeusaste oli kohdillaan, olisi ollut aika pirullinen muuten. Muutama tunti meni, ei hirmu pitkään siis.


Tähän oli laitettu kunnon turbo! Kolme normaalia vaihdetta ja sit turbolla pääsi vielä lujempaan. Turbo kului ja sitä piti aina varikolta käydä hakemassa.
Tässä ei siis ollut normaaliin tyyliin auton tankkausta vaan pystyi ajelemaan vaikka koko kisan loppuun ilman varikolla käyntiä.
Turboa kyl kannatti aina parin kierroksen jälkeen käydä tankkaamassa, helpotti huomattavasti. Pitkillä suorilla pääsi hyvin muiden ohi.

Varikolta olisi saanut myös auton korjauksen mutta sitä ei tullut koskaan otettua.

Yhtään aika-ajoa en voittanut. Parhaimmillaan olin toisena. Tuolla ei ollut oikeastaan mitään väliä, ihan viimeiseltä sijalta pääsi nousemaan helposti ykköseksi. Tietty muita autoja piti väistellä enemmän mutta ei ollut niin paha.


Muutama ärsyttävä juttu tässä oli myös. Joskus autot ilmesty ihan oman auton eteen johtuen piirtoetäisyydestä. Mahdoton reagoida niin nopeasti ja tämä johti aina auton pyörähdykseen.

Varikolle menokin oli vähän jännä. Väli oli aika pieni josta sinne ajettiin ja kisoissa, missä oli mutka ennen varikkoa, sai olla tarkkana et sinne pääsi. Jos erehtyi kääntymään myöhässä sinne ja osui oranssiin tötsään, niin ei enää päässyt varikolle.
Hienosti jos yritti mennä tässä tilanteessa sinne niin otti aina uutta osumaa noista tötsistä ja auto pyöri :P

Varikolla ollessa oli myös kisan hylkäys mahdollisuus. Tää oli vähän kusinen kun se vaan lopettaa kisan suoraan siitä eikä tule mitään YES - NO vaihtoehtoa.
Yhden kisan loppupuolella menin varikolle ja vahingossa klikkasin tuota kun yritin ottaa turboon lisää poweria. Eli siis turbon tankkaus ja tuo kisan hylkäys ovat allekkain.
Kisa loppui sitten siihen. Onneksi oli reilu pistejohto niin tuo haitannut mitään :P



Ihan kiva peli kuitenkin! Yllättävän laadukkaan näköinen kun tää on tullut jo 1988 :o
Luulin aluksi että olis ollut reilusti ysärin puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti