keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Kung-Fu Master


Games Beaten: 27/709
Genre: Beat 'em up
Goal: Defeat Mr. X (Level 5)

Arvosana: 6/10
Vaikeusaste: 2/10

Voi ei, Thomasin tyttöystävä Sylvia on kaapattu. Kaappauksen takana on salaperäinen rikosliigan pomo Mr. X.
Tämä on Arcade käännös NESille ja ihan hyvä sellainen.

Viisi aika samankaltaista kenttää hieman erilaisilla vihollisilla. Pomo ilmestyy ruudulle kun on tietyn matkaa edennyt kentässä.
Peli sijoittuu ilmeisesti rikollisliigan rakennukseen jonka vuoksi osa kentistä kuljetaan vasemmalle, osa oikealle.

Tein huomion että niissä kentissä, joissa kuljetaan oikealle, kentän alussa on kenttäkohtaisia vihollisia. Toisessa kentässä on käärmeitä sekä lohikäärmeitä, neljännessä kentässä ampiaisia.
Kun näistä on selvitty, tulee taas vastaan ihan normaaleja vihollisia.

Näitä normaaleja vihollisia on kolmea eri tyyppiä; perus ukkoja jotka tulevat vain "halailemaan" ja tästä kuluu energiaa, puukkoja viskovia ukkeleita jotka vaativat kaksi osumaa kuollakseen ja kääpiöitä mitkä hyppivät Thomasin päälle.
Kääpiöt joutuu kyykystä pistämään selväksi koska niihin ei muuten yletä lyömään.

Tässä pelissä on muutamia erilaisia iskuja ja niitä kannattaa hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Itse tykkään kovin näistä erilaisista iskuista ja vihollisia on todella tyydyttävää pistää käkättimeen.

Tässä kuolee melkoisen helposti jos erehtyy jäämään vihollisarmeijan alle. Pomotkin tekevät melkoisen paljon vahinkoa per isku.


Neljännen kentän bossi aiheutti aluksi vähän ihmetystä, sillä siltä lähtee pää irti kun sitä lyö. Taktiikkana on kyykistyä ja iskeä ukkoa mahaan, täten se menettää energiaa ja kuolee lopulta.
Muiden kenttien pomoissa ei ole mitään erikoista, kunhan vain lyö ja väistelee.
Taistelu Mr. X:ää vastaan on kyllä melkoinen vitsi. Muutama hyppypotku ja homma on paketissa. Jännä että tuosta viimeisestä vastuksesta oltiin tehty noin helppo.


Hyvä peli vaikka melkoisen lyhyt. Jos kaipaa jotain pelaamista ja ei ole liiaksi aikaa niin tämä on tämmöinen nopea läpäisy :)

Kyllähän tämän parissa skidinä sai kulumaan tunnin jos toisenkin mutta meni viimein läpi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti