torstai 10. lokakuuta 2019

Chip 'n Dale: Rescue Rangers


Games Beaten: 6/709
Genre: Platform
Goal: Defeat Fat Cat (Zone J)

Arvosana: 9/10
Vaikeusaste: 2/10

Ai että, näitä lapsuuden helppoja pelejä!

Peli perustuu piirrossarjaan jota tuli kyllä telkkarista katseltua.

Juoni menee niin, että paha Fat Cat on napannut tiimin neron, Gadgetin vangikseen ja hänet pitää saada takaisin. Kaupunki olisi hyvä pelastaa siinä sivussa.

Capcom teki kyllä uskomattoman hyvää jälkeä Disney -lisenssipelien kanssa eikä tämä ole poikkeus.

Koluttavana on 11 kenttää ja hieman voi valita mihin menee seuraavaksi. Kaikkia ei ole pakko pelata mutta koska peli on aika simppeli ja helppo niin suosittelen!


Oravat seikkailevat erilaisissa rakennuksissa kuten ravintolassa, kirjastossa, lelutehtaalla ja toimistossa. Muutamaan otteeseen ollaan ulkonakin. Melkein jokaisen kentän lopussa odottaa pomotaistelu.

Taistelut käydään heittämällä punaista palloa pomoa päin. Jos hallitsee kontrollit hyvin, voi pallon napata ilmasta ja heittää samantien uudelleen nopeuttaakseen taistelua.


Tämä heittely -teema toistuu kentissäkin kun vihollisetkin tapetaan heittämällä niitä laatikoilla.
Joitakin vihollisia ei voi vain suoraan heittää päin näköä, vaan joutuu hieman miettimään, miten niihin saisi osuman.


Pelin lopussa kohdataan tottakai Fat Cat. Sikari palaa siihen tahtiin, että siitä karisevia tuhkia täytyy väistellä melkoisen nopeasti. Tuhkat leviävät vielä hienosti eri kohtiin, joten ei voi vaan samassa kohdassa seisoa ja viskoa palloa ylöspäin :)


Kaksinpelinähän tämä on täyttä kultaa ja monesti tullut pelattua tämä erilaisissa illanistujaisissa. Toista pelaajaa voi nostella ja heitellä jos haluaa. Tämä ominaisuus aiheuttaa kyllä melkoisen hauskoja ja huutoa aiheuttavia tilanteita :D

Kahdestaan pelaamisessa on vielä etuna että jos toinen kuolee, leijailee se hetken kuolemattomuus ilmapallolla. Näin voi näppärästi päästä jostain hankalasta kohdasta eteenpäin jos on jumissa.


Pelin ainoat miinuspuolet ovat sen helppous ja lyhyys. Tämän koluaa läpi helposti alle 20 minuutin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti