lauantai 19. lokakuuta 2019

Caveman Games


Games Beaten: 68/709
Genre: Sports
Goal: Finish "Start the Games -Mode

Arvosana: 7/10
Vaikeusaste: 4/10

Tää olis ollu moninpelinä monin verroin parempi kun sellaiseksi tarkoitettu, mutta kyllähän tätä nyt yksinäänkin pelaili.
Yleisurheilua kivikauden tyyliin, aika jees!

Lajitkin ovat kyllä sen mukaisia. Löytyy muijan heittoa, tulentekoa, dinosauruksen selässä ratsastusta, sapelihammastiikeriä karkuun juoksemista, nuijalla hakkaamista ja korkeushyppyä hieman normaalia vaarallisemmissa olosuhteissa.


Yksinpelin läpäisytavoite oli melkoisen tylsä, kunhan vaan saa jonkin tuloksen lajeista. Itse kuitenkin yritin saada mahdollisimman kovia tuloksia että tästä sai edes jotain irti. Tietysti lajeissa, missä on kanssakilpailija, se pitää luonnollisesti voittaa.


Suurin osa lajeista oli Track 'n Field -tyylisiä rämpytyksiä. Tietty muutakin piti tehdä lajista riippuen. Onneksi oon ollut pienestä pitäen aika hyvä näissä rämpytyspeleissä, ei silleen ollut suurempia vaikeuksia.

Kaikista hankalin laji oppia oli tulenteko. Piti ohjekirjaa lukea että miten tämä pitäisi oikein suorittaa. Kyllähän se voitto siitäkin sitten pärähti kun tarpeeksi treenasi :)
Vähän turhan hankalat näppäinkomennot oli tähän lajiin saatu.
Tässä pystyi myös lyödä vastustajaa nuijalla kaaliin jotta sen suoritus keskeytyisi hetkeksi. Iskun pystyy myös väistämään jos osasi ajoittaa.


Tämä meni kyllä ehdottomasti kalja-iltojen peli-listalle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti