maanantai 28. lokakuuta 2019

720°


Games Beaten: 123/709
Genre: Sports
Goal: Finish All Events (Class 4)

Arvosana: 2/10
Vaikeusaste: 2/10

Helpot jatkuu.

Skeittipeli missä piti neljä eri tasoluokkaa pelata läpi. Jokainen luokka sisälsi samat neljä lajia: Ramp, Downhill, Jump & Slalom. Lajeihin tuli vähän lisää vaikeutta aina uuden tasoluokan myötä.

Lajeihin tarvitsi lippuja. Alussa on aina kolme lippua ja kun kerää tietyn määrän pisteitä niin niillä ansaitsee lippuja. Pisteitä saa lajeista kun niitä suorittaa hyvin ja myöskin pääalueella temppuilemalla.
Myös kuolemisesta saa lipun mikä oli tosi omituista.


Kun kaikki elämät oli mennyt, niin peliä pystyi jatkamaan ja taas oli käytössään kolme lippua.

Hommahan meni sitten siihen, että kuoli kerran tahallaan ja näin ollen sai neljännenkin lipun jonka avulla pääsi osallistumaan viimeiseenkin lajiin päästäkseen seuraavaan tasoluokkaan sen jälkeen.

Helpoin tapa kuolla oli olla vain paikallaan lajinvalinta-alueella. Kun tarpeeksi pitkään on pojottanut, tulee lauma ampiaisia kimppuun ja henki lähtee niiden toimesta.
On se kumma kun ei saa edes rauhassa tutkia pelialuetta vaan pitää joku tämmöinen pakottava liikkumiskeino laittaa, huoh.

Eli ei ollut mitään järkeä koittaa saada pisteistä lippuja kasaan kun ne sai ilman mitään vaivannäköä. Omituista pelisuunnittelua :D

Varmaan jos halusi huippupisteet, niin piti pisteiden avulla kerätä lippuja ja näin ollen pääsi uusiin tasoluokkiin.


Lajit oli vähän epätasopainossa. Ramp ja Jump meni lähestulkoon aina ilman mitalia ja Downhill sekä Slalomista tuli mitalit. Slalom oli jopa niin helppo että siitä tuli aina kultaa :D
Ei tarvinnut edes kaikkien porttien läpi mennä. Ehkäpä jos olisi ohjeita lukenut saattanut pärjätä paremmin noissa muissa lajeissa mutta aika sama.


Sillä ei ollut mitään väliä miten hyvin lajeissa pärjäsi, joka kerta nousi uudelle tasoluokalle :D


Elikkäs tämän pääsi läpi edes yrittämättä yhtään. Hieno peli!

Pelissä pystyi ostamaan jotain kypäriä ja rullalautoja mutta en kyllä huomannut mitään eroa. Muutaman kerran kävin jonkun ostamassa.


Aika mitäänsanomaton muutenkin, rumat grafiikat ja heikot musat. Ainut huvi tuli äijän ilmeestä, kuka myy tavaroita ja tarkistaa liput. Voiko enää kyrpiintyneemmältä näyttää :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti